Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози акумулатор (комбо) залог за днес – 22.07.2018

Брюж – Стандарт Лиеж
Начало: 21:00 ч., 22 юли 2018
Прогноза: Над 2,5 гола
Коефициент: 1.70 efbet* + 100 лв. Бонус**

Брюж и Стандарт Лиеж ще решат Суперкупата на Белгия. Това е и първият мач за новия сезон, който противопоставя, както традиицията повелява, носителят на купата и този на титлата от предходния сезон. И в Белгия на това отличие се гледа с известно пренебрежение и в редица случаи отборите, участващи в този своеобразен финал подхождат прекалено разкрепостено и не обръщат ни най-малко внимание на играта си в отбрана.

Брюж е един от най-зрелищните тимове в цялата лига, като това се дължи основно на назначаването на Иван Леко. Той е един от младите наставници в елита, като разчита изключително на атакуваща игра. Практикувайки футбол с едва трима бранители, той насочва усилията на своите в средата на терена и в преден план. Освен това в схемата му на игра присъстват цели двама нападатели като единият от тях (Йеле Фосен) е типичен таран.

Стандарт макар да спечели купата на страната, изобщо не е сред най-убедителните отбори. Много непостоянен в изявите си и крайно непредвидим, този тим продължава да действа на настроения. Има няколко състезатели в редиците му, които чувствително се отличават от всички останали. Това са най-вече Гийермо Очоа, Орландо Са и Меди Карсела – Гонзалес. Всеки от последните 5 сблъсъка между Брюж и Стандарт протече с реализиране на голове и от двата тима, а тази серия като нищо ще бъде продължена.

Славия – Берое
Начало: 18:30 ч., 22 юли 2018
Прогноза: Под 2,5 гола
Коефициент: 1.61 efbet* + 100 лв. Бонус**

Славия постави начало на сезона си и то по какъв начин. Тимът на Загорчич триумфира срещу финландския Илвес и то неведнъж, а на цели два пъти като го победи и в България, и във Финландия.

Малко преди тези срещи все пак „белите“ преглътнаха първото си разочарование, отстъпвайки на Лудогорец във финала за Суперкупата, но несъмнено това е най-малката болка за тях. И самите те много добре знаят, че трудно биха могли да се сравняват с „орлите“, чийто бюджет е в пъти по-голям от техния, а освен това и футболистите, с които разполагат, са с класа над техните. Славистите залагат изцяло на български състезатели, за което задължително трябва да бъдат поздравени.

В Берое се случиха интересни събития през това лято като тимът започна да прави нелоши изходящи трансфери, а в бюджета му влезе около 1 млн. евро от продажбата на Охене и Еуженио. Отсъствието им веднага ще се забележи и още срещу Славия липсата на идеи в преден план ще е видима. Головете в този мач ще са страшно малко.

АИК – Бромапойкарна
Начало: 16:00 ч., 22 юли 2018
Прогноза: Над 2,5 гола
Коефициент: 1.22 efbet* + 100 лв. Бонус**

Водачът в шведския елит АИК Солна ще има една на първо четене елементарна задача в този двубой срещу Бромапойкарна.

Норлинг изгради един много силен отбор, който неслучайно вече оглавява подреждането в елита на страната и гледа все по-настоятелно към спечелването на титлата. И всичко споменато на фона на това, че в редиците на тима така и няма ясно изразен голмайстор, който да нанизва по два-три гола на двубой. Водещ в това отношение е норвежецът Тарик Елионуси с едва 4 попадения в 13-те изминали кръга. Въпреки това голове за АИК падат от всякаква посока, което до известна степен е предимство.

Бромапойкарна е един от новаците в лигата и неслучайно същият тим понастоящем е в зоната на изпадащите. Посредствените изяви далеч от собствения стадион могат да му костват мястото в топ ешелона. Навярно ще последва известно подобрение в това отношение и то в най-скоро време, но не и срещу АИК. Домакините са прекалено голяма хапка за възможностите на новаците, които така и няма да успеят да окажат адекватен отпор.

Акумулатор (комбо) залог:

Общ коефициент: 3.33* в efbet

**ВАЖНО: Не забравяйте, че само efbet* предлага до 100 лева за всеки нов клиент! Начален депозит бонус от 100% до 100 лева Ви очаква при регистрация в букмейкъра. Запознай се с всичките условия, правила и изключения!

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

**За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*(**)коефициентите са валидни към 08:30 ч. на 22.07.18 г. и подлежат на промяна