Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози права колонка за днес – 04 март 2017

ПСЖ – Нанси
Прогноза: 1/1 @ 1.50

Въпреки силната си поредица от добри резултати „парижани“ продължават да не са на върха в Лига 1. Това ще бъде на втори план за тях поне в следващата една седмица. Цялото им внимание е насочено към визитата на Барселона. Точно поради това ПСЖ ще е безкрайно агресивно настроен от първия сигнал на домакинството на Нанси. Самият Емери е любител на такъв тип игра и безспорно ще го приложи в идния случай. Парижани ще се постараят да решат изхода от спора още към края на първата част. Единственият контузен в техните редици е Тиаго Мота, докато цели трима от Нанси са аут – Кулибали, Дале и Кретиен. Разликата в качествата на двата тима няма как да остане незабелязана и ще доведе до разгром.

Кьолн – Байерн Мюнхен
Прогноза: 2/2 @ 2.10

От началото на втория дял се забелязват известни разколебавания в резултатите на Байерн като гост. Само в една от 4-те си визити тимът на Анчелоти стигна до излизане напред в резултата на полувремето. Въпреки това не загуби в нито един от случаите, като стигна до 3 победи и 1 реми. Макар да се подигра с Арсенал на немска територия, предстои и реванш, който ще се изиграе през идната седмица и Байерн вече ще гледа с едното око към него. Кьолн е в една мини-криза, която ще се задълбочи след домакинството на немския колос. Най-накрая Байерн ще се активизира през първото полувреме и ще постигне желаното излизане напред в резултата.

Ливърпул – Арсенал
Прогноза: 1 @ 2.15

Ливърпул има няколко травми преди този сблъсък. Джордан Хендерсън ще е най-голямата липса. Вътрешният халф и капитан на тима счупи костица в глезена си, която ще го задържи за известно време извън футболните терени. Ежария, Ингс, Стъридж, Ловрен и Груич са останалите отсъстващи. Арсенал ще е без триото Касорла, Елнени, Касорла. Това не е толкова сериозна неприятност на фона на това, че тимът на Венгер вече изигра редица мачове без тях и започна да свиква. По-лошото е отсъствието на Йозил, който е болен и няма да може да помогне на своите в тази визита. Ливърпул отново ще се справи на високо ниво срещу топ-опонент и ще се окаже на печелившата страна.