Супер акумулатор залог футболни прогнози за днес – 21 март 2017

Ковънтри – Порт Вейл
Прогноза: 2 ДНБ @ 2.38

Ковънтри е първият изпаднал през тази кампания, като по всяка вероятност в близките кръгове към него ще бъде причислен и Честърфийлд. Всички останали тимове в дъното са с напълно реални надежди за спасение, които могат да бъдат подплатени и с действия в последвалите няколко кръга. Порт Вейл е един от тях, като преди началото на този сблъсък е 21-ви в подреждането – най-добре поставеният от тимовете в зоната на изпадащите. Спечелването на трите точки в идната визита ще означава страшно много за гостите, които е напълно възможно още след края на кръга да са извън неприятната зона. Ковънтри ще е тотално деморализиран и това ще се види от поредния посредствен двубой с участието на тима.

Рочдейл – Милуол
Прогноза: Гол/Гол @ 1.67

Рочдейл може да направи една много съществена крачка към оставането в спора за промоцията. Единствено трите точки ще свършат добра работа на тима, който и без това вече има натрупано изоставане от Топ 6, възлизащо на точно 7 точки. Ремито ще е голям провал за домакините и ще доведе до окончателното им сломяване. Милуол е един от 9-те тима пред тях в класирането. „Лъвовете“ имат с 6 точки повече на сметката си, а трите точки в тази визита ще са с цената на влизане в зоната на плейофите. Със сигурност тази мисъл блазни тима, който в началото на сезона беше един от основните фаворити за първото място. Милуол има редица качества, които ще му позволят да намери път към вкарването на гола, но няма да действа така умело в отбрана.

Оксфорд – Болтън
Прогноза: 2 ДНБ @ 2.00

Оксфорд прави много силен сезон, който ще завърши с място в горната част на таблицата. Тимът обаче няма амбиции за спечелването на промоция, които в друга ситуация можеше и да се увенчаят с успех. Болтън ще е много по-добре стоящият на терена в този двубой и ще наложи игрово превъзходство, което ще бъде превъплатено в една от ключовите битки през кампанията. Болтън има всичко необходимо, за да изнесе поредна много силна среща и да се доближи все повече до спечелването на директната промоция, каквото беше основното желание на тима още преди първия кръг. Четвъртият пореден триумф на Болтън е много близо, а коефициентите за стигането до такъв са много големи.