Уулвс – Лестър

Прогноза
 Гол/Гол @ 1.80 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Петъчният ден изправя един срещу друг в сблъсък Улвърхемптън и Лестър. Вълците и лисиците откриват 26 кръг във Висшата лига с мач, във който момчетата на Нуно Санто ще се опитат да доближат „щестицата“, докато тези на Брендън Родърс да задържат третото място.

Моментната форма на Уулвс  в последните 8 срещи е 1 победа, 3 равни и 4 загуби, докато при Лестър статуквото е 2 победи 3 равни и 2 загуби, като те вкараха във всяка една от тези срещи в Премиершип.

От последните 5 срещи на вълците в 4 от тях неминуемо беше налице опцията голове и във двете врати, като отборът на Лестър не отсъпва по този показател на днешните си съперници.

В предвид моментното състояние и амбициите на двата тима прогнозирам голове в двете врати!

Валенсия – Атлетико Мадрид

Прогноза
Равен @ 3.10 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Вземи до 200лв. след Регистрация

XXIV-тия кръг на Примера Дивисион се открива от отборите на Валенсия и Атлетико Мадрид. Формата на двата отбора преди изиграването на този кръг от последните 5 мача е за Валенсия 3 победи и 2 загуби, а за дюшекчиите 2 победи 1 равен и 2 загуби.

„Прилепите“ нямат допусната загуба на своя стадион към момента като от изиграни 12 срещи като домакин имат 7 победи и 5 равни мача, докато Атлетико Мадрид „навън“ са 3 победи 5 равни и 3 загуби.

Като цяло и двата отбора предпочитат „прибраната“ игра и разчитат предимно на защитата си, а и последните два мача на Местая между тях завърши без победител.