Футболни прогнози (фиш) права колонка (31.08.)

Футболни прогнози права колонка залози за днесПредставяме три обосновани футболни прогнози от различни първенства за залози в петък, 31 август. Избрали сме да залагаме на голове, вижте защо:

Хорсенс – Вейле

Хорсенс и Вейле ще спорят за точките в поредния кръг от датския елит. Нито един от тимовете не е сред водещите, като по-скоро те биват причислявани към тези от средния калибър в първенството. Въпреки това положението им не е цветущо, дори напротив. Непрестанните колебания в редиците им са видими и доведоха до задържане на позиции в класирането, които не са особено желани от тях. Доскоро Хорсенс беше редом до своя следващ съперник в непосредствена близост до дъното на таблицата – 12-о, 13-о място, но благодарение на скъпоценната победа в гостуването на Нордселанд се изкачи до 8-то. Нов триумф толкова рано през сезона ще изстреля тима дори в горната половина на класирането – в Топ 6, каквато е и неговата основна цел. Вейле е страшно пропусклив през последния месец и след победата в първия кръг регистрира 6 поредни кръга без триумф, като 5 от тези случаи бяха с под 2.5 гола. Тимът има затруднения при вкарването на голове, а също така не допуска и толкова много, така че една прогноза за поредна сходна развръзка е напълно резонна и то с добър коефициент от 1.65.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.65 коефициент в Bet365* (+бонус)

Лийдс – Мидълзбро

Лийдс и Мидълзбро – или с няколко думи казано обичайният мач между двата най-силни тима в лигата. Първият и втория в подреждането ще разчистват сметките си и като нищо точно в този кръг да сътворят една много, много скучна продукция. Всеки от тях знае толкова добре, че поражение в този мач, който немалко хора определят като за 6 точки, ще е равнозначна на сериозен удар по амбициите за спечелване на дивизията. Лийдс е в ударна серия, която все пак намери края си преди няколко дни с отпадането от турнира за купата на лигата. Това беше нещо очаквано, а коефициентите за победа на Престън във въпросната среща бяха истински подарък. Дни по-късно идва и най-важният двубой за сезона, който ще бъде приет с повишено внимание. Лийдс, за разлика от предишните няколко кръга, този път ще насочи погледите си към успешните си изяви в отбранителен план, пък ако някак си си проправи път към реализирането на гол, което да доведе до минимална победа, ще изпита върховно удоволствие. Мидълзбро е тимът с най-силната отбрана в цялата дивизия и точно това ще въведе срещата в едно много сериозно надлъгване, в което головете тотално ще отсъстват.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.85 коефициент в Bet365* (+бонус)

Варегем – Брюж

Варегем поставиха едно прилично начало на сезона, като така и не допуснаха загуба в обхвата на първите три кръга. Вярно, че и срещу Ваасланд-Беверен, и срещу Гент не триумфираха, но най-накрая намериха начин да го сторят, като това се случи срещу Юпен при третия им опит и то с крайно изразителното 4:0. Там започна и пропадането, което беше продиктувано до много голяма степен и от наличната програма, включваща две последователни визити. Всяка от тях (срещу Съркъл Брюж и Оостенде) беше загубена с 3:1. Изявите пред собствена публика са нещо много ключово за благополучето на Варегем, така че още в идния случай тимът ще има възможност да се прояви. Единственият контузен в редиците му е нигериецът Маду, а под въпрос остава Вербом. За Брюж контузиите са много повече – африканците Накамба и Диата са твърдо аут, докато въпросителните са по отношение на участието в срещата на Мата и голямата звезда Йеле Фосен. Последният е водещият голмайстор на тима, така че ако той остане аут, като нищо реализирането на голове ще се превърне в голяма спънка за  извличането на пълния комплект от точки. Головите фиести между двата тима, започнали през 2017-а се разразяват в 7 последователни техни съперничества като във всеки от случаите падат над 2.5 гола. В началото на сезона и при травмите в нападението на Брюж прогнозата за под 3.5 при 1.57 коефициент е супер.

Прогноза: Под 3,5 гола @ 1.57 коефициент в Bet365* (+бонус)

Троен залог права колонка