Футболни прогнози: фиш права колонка за днес – 10 сеп 2018

Фокуса ни днес е отново насочен към предстоящите мачове от турнира за Лигата на Нациите. Прогнозирали сме три интересни срещи с общ коефициент над 3,50:

Андора – Казахстан
Прогноза: 2 @ 1.64

Андора направи нещо, което от мнозина беше определено за грандиозна изненада, като изкопчи точка от визитата си на Латвия. Дори този безспорно позитивен старт не е в състояние да изведе тима от орбитата на посредственост, която обитава. След вчерашната загуба на Латвия от Грузия Андора за кратко може да се изкачи дори на второто място в подреждането, в зависимост от развоя на двубоя с Казахстан. Отборът на Мъри Стоилов е този от всичките в групата, разполагащ с най-големи възможности по отношение на избор на футболисти. Провалът срещу Грузия преди броени дни безспорно беше изненадващ, но няма да бъде помнен за дълго при условие, че бъде записана победа срещу Андора. Незнайно защо коефициентът срещу един от най-слабите национални отбори на континента е толкова висок като 1.64 и си заслужава да се изпробва.

Косово – Фарьорски острови
Прогноза: под 2.5 @ 1.61

При откриването на коефициентите линията от 2.5, която е обичайна, беше оценана с по 1.90 за под и за над. Не измина много преди коефициентите да претърпят чувствително видоизменение и към момента за под на същата линия да е 1.61. Предвиждането ни е, че те ще паднат още и непосредствено преди началото на двубоя ще бъдат около 1.50. Косово записа нулево реми срещу Азербайджан и направи развръзката в тази толкова слаба група безкрайно непредсказуема. Още повече, че Фарьорските острови победиха Малта с 3:0. което малко или много беше изненадващо поне в това числово изражение. Така втора поредна победа за островитяните и втора поредна такава, при която вкарват три гола. Косово няма загуба вече в продължение на 5 двубоя, като в последните 4 от тях няма и допуснат гол във вратата си. Срещата на два толкова сходни отбора ще се развие по обичайния начин – с много единоборства и с тотална липса на голове.

Малта – Азербайджан
Прогноза: под 2.5 @ 1.40

Малта претърпя много сериозно поражение в първия си сблъсък от турнира при срещата си с Фарьорските острови (0:3). Незнайно как те бяха толкова безобразни и инкасираха толкова много голове във вратата си, а при следващата среща – тази с Азербайджан ще подобрят изявите си в отбрана. Азербайджан, макар да не е измежду най-най-слабите национални отбори на континента, така и не е способен трайно да реши несполуките си по отношение на изявите си в преден план. Тимът регулярно бележи страшно малко голове като в редица от случаите дори наличието на гол на среща е считано за успех. 4-те срещи на Малта и Азербайджан досега се развиват с редуване на под и над при 2.5 гола. За последно те играха помежду си в квалификациите за последното европейско и завършиха при 2:2. Някак си онази голеада ще остане в много далечното минало и в задаващият се случай головете ще са страшно малко.

Регистрирай се в Bet365 и заложи с бонус*

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-популярните залози на футбол за днес – 10 сеп 2018
Next articleНай-популярните залози на футбол за днес – 11 сеп 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!