Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози права колонка (комбо) залог за днес – 29.07.18

Троен залог формиращ страхотен коефициент в Efbet

Осиек - Хайдук Сплит
Прогноза: под 2.5 @ 1.66

Осиек и Хайдук Сплит минават за два от най-силните тимове в страната. Всеки от тях участва в евро-турнирите и по-точно в „Лига Европа“ като единият има за съперник роден тим в лицето на столичния Славия.

Хайдук Сплит се измъчи със славистите и то на своя стадион като спечели едвам с 1:0 и изрази безкрайно бурна радост от записаната победа. При това положение класирането за следващата фаза изглежда поставено под въпрос, а полученият сериозен отпор още в първия двубой ще принуди хъратите да подходят страшно пестеливо към визитата си на Осиек, за да насочат вниманието си към реванша с „белите“.

Осиек се пропука по много неприятен начин още в първите минути на домакинството си на Глазгоу Рейнджърс и всъщност така беше оформено крайното 0:1. Все още този хърватски тим има надежди за класиране, но те минават през задължителна победа на митичния „Айброкс“. Двата хърватски тима се познават безкрайно добре и няма с какво да се изненадат още повече, че моментът е неврологичен за всеки от тях. Тази среща ще бъде изиграна просто за протокола като няма да събере погледите с абсолютно нищо.

Копенхаген - Олборг
Прогноза: 1 @ 1.66

Копенхаген направи необходимото, за да си гарантира комфорт по отношение на евро-участието си, печелейки визитата си на исландския Стярнан с 0:2. Изграденият аванс води дотам, че едва ли не мястото в следващия квалификационен кръг е гарантирано. Още по-хубавото за датчаните е, че внесоха правилните корекции и загърбиха поражението си от първия кръг в първенството с триумф над Хьобро с 0:3 във втория. И въпреки това те все още изостават от мястото, на което желаят да бъдат – именно на върха.

Там са два тима – Олборг и новакът Вендизел, които са с по 6 точки. Макар да е без Винд и Сотериу в това си домакинство, Копенхаген продължава да разполага с достатъчно стойностни изпълнители, за да се справи с Олборг. Кадровите неприятности за гостите са много повече, като в лазарета им остават Педерсен, Харбо и Кристенсен. В продължение на 11 години те не знаят що е то победа на „Паркен“, а тази серия ще бъде продължена след нова порция безупречен футбол от страна на домакините, която да доведе до първа тяхна победа пред собствените им фенове в Суперлигата през този сезон.

Нордселанд - Вендизел 
Прогноза: под 3.5 гола @ 1.53

Нордселанд има насреща си най-голямата сензация в крехкия обхват на изиграните два кръга Вендизел. Не са толкова назад във времето годините когато домакинският тим беше на върха на възможностите си и дори стигна до титлата в страната. През последните два-три сезона обаче класирането за „Лига Европа“ се явява максимумът за него.

Участието на Нордселанд в същия турнир се развива просто брилянтно след чистата домакинска победа над АИК във втория квалификационен кръг с 1:0. Получилият се резултат поставя тима в благоприятна позиция за преодоляване на тази фаза от надпреварата. Между двете си срещи с шведите те ще имат за опонент блестящия новак Вендизел, който няма грешна стъпка в предходните два кръга и противно на всякакви нагласи оглавява класирането. Истински голеади съпроводиха сблъсъците на същия тим като и срещу Одензе, и срещу Есберг в паднаха сумарно точно по 5 гола. Срещу Нордселанд положението ще е много по-различно като за първи път Вендизел ще подходи по по-различен начин и ще лиши съперничеството от зрелище, подобно на това в предишните кръгове.