Футболни прогнози комбо залог от Лига Европа днес

Представяме Ви троен залог права колонка на мачовете от предварителния кръг в Лига Европа на 26 юли 2018

Осиек - Рейнджърс
Прогноза: под 2.5 @ 1.60

Осиек постави начало на участието си в турнира като в първия кръг взе скалпа на молдовския Петрокуб. Изненадващото беше това, че хърватите буквално трепереха до последната секунда на срещата, тъй като на молдовска земя завършиха при 1:1, а във втората среща водеха с 2:1 и при само още един гол от страна на съперника, щяха да претърпят едно много тежко отпадане. Това не се случи, а последвалият жребий им отреди за съперник във втория кръг един от двата шотландски колоса. Тук хърватите са в ролята на фаворити, но дори да стигнат по някакъв начин до победата, то едва ли ще е с повече от гол разлика. Рейнджърите стигнаха до рутинно преодоляване на първия си опонент (Шкупи) след триумф с 2:0 в Шотландия и нулево реми в Македония. Гостите играят много добре в отбранителен план и ще вкарат в употреба тази си силна черта, за да доведат срещата до завършек с малко голове.

Уфа - Домжале
Прогноза: под 2.5 @ 1.61

Руският тим се води от доскорошният руски национал Сергей Семак, който вече е в друга роля. Той има няколко отличаващи се футболисти, които водят останалите към победите във важните мачове. Като цяло обаче в общ план тимът разчита на екипната игра и точно това беше в основата на несъмнено грандиозния успех за него, какъвто е класирането за Лига Европа. Домжале откри новия сезон подобаващо – с победа срещу Кршко с 2:0 и даде известни надежди на запалянковците си, че през този сезон ще може да остане по-близо до местния хегемон Марибор и да се бори за титлата. Като цяло и Уфа, и Домжале не разполагат с достатъчно класа в предни позиции това няма как да не се отрази върху изявите им в директното съперничество. Една скучна продукция, гарнирана с тотална липса на голове ще е нещо лесно обяснимо в първия им спор.

Нордселанд - АИК
Прогноза: под 2.5 @ 1.61

Нордселанд и АИК е една от многото двойки в тази ранна фаза на Лига Европа, която буди по-сериозен интерес. Съществените прилики не само между двата отбора, а и между двете нации като цяло, подклаждат още повече въпросителните към това, което ще предложат като развръзка в двете си срещи. Докато повечето отбори в тази ранна фаза на турнира все още не са стартирали участието си на местно ниво, то и Нордселанд, и АИК са в супер игрови ритъм, тъй като първенствата, в които участват, са тепърва в разгара си. Датчаните все още нямат поражение от началото на кампанията като се отчетоха с 2 победи и 2 ремита. 3 от срещите завършиха с вкарването на 2 или по-малко попадения. АИК отнесе Бромапойкарна в последния кръг на шведското първенство с 5:1 и сякаш изчерпа головете си. В гостуванията си тимът има коренно различен облик, като много често вкарва само по един гол и печели с минимална разлика. Подобна ще бъде нагласата му и за съперничеството с Нордселанд, което по никакъв начин няма да се отличи с изобилие от голови шансове.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЦСКА – Адмира Вакер
Next articleТенис прогнози права (комбо залог) колонка днес – 26 юли 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!