Футболни прогнози комбо залог за днес – 02 сеп 2017

Уелс и Австрия все още имат надежда да продължат напред, така че тази среща ще е от голямо значение за тях. Със своите осем точки Уелс заемат трета позиция в таблицата и са само на четири точки зад лидера Сърбия. Домакините нямат загуба в настоящата кампания, но записаха цели пет равенства. Австрия с абсолютено същият актив от точки, но постигнат по коренно различен начин. Двата отбора имат точно седем мача, в който Австрия са с леко предимство с три победи, срещу две от страна на Уелс. В половината от мачовете по-между им паднаха над 2,5 гола, а в четири от тях и двата отбора успяха да реализират гол. Битката определено ще е оспорвана, но Уелс в качеството си на домакини ще победят в този мач.

Ситуацията в квалификационна Група I е изключително интересна, тъй като първите четири отбора все още имат реални шансове за класиране до Мондиала през следващата година. Украйна и Турция са с равен брой точки (11) и заемат трето и четвърто място в групата, като пред тях се намират Хърватия и Исландия с по 13 точки. Украйна допусна загуба само от Хърватия в тази кампания и ще се опитат да спечелят това домакинство. При гостите имаше известни вътрешни проблеми и разногласия, свързани със треньорска рокада и проблеми с някой от футболистите. Наред с всичко това гостуванията на турците не са им силна страна, въпреки че спечелиха в последния кръг над Косово, но този съперник е на последно място в групата. В Турция, Украйна удържа резултата за 2-2, а нещо подобно е твърде вероятно да се случи и днес.

Домакините са в страхотна серия! Отбора продължава да е непобеден вече 14 поредни срещи, която поредица върви още от 2014 година. Италия обаче могат да се похвалят с още по внушителна статистика. „Адзурите“ нямат загуба в квалификационен мач от Световно и Европейско първенство от 2006 година насам или цели 56 мача. Интересно ще е кой от двата ще продължи с положителните резултати или няма да има победител в този мач. Изхода равенство е напълно приемлив. И двата отбора са лидери в своята квалификационна група, като аванса им пред осаналите отбори е цели 7 точки. От състава на Италия аут ще бъде Джорджио Киелини.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКомбо залог за подбрани мачове от световните квалификации в петък
Next articleГермания ще продължи с устрема си и над Норвегия
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!