Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Супер комбо залог за понеделник – 08 май 2017

АС Аячо – ГФС Аячо
Прогноза: Гол/Гол @ 1.73

Крайно завързан сблъсък между два тима, носещи едно и също име. Когато се заговори за Аячо, вече нашумялата дума у нас – „автентичен“ е на дневен ред. Макар тези два тима да нямат много общи черти, този от тях, който повече се свързва с името Аячо, е този на домакините. Преди едни десетина години той беше в голямата игра, като непрестанно се съревноваваше с топ-тимовете в цяла Франция. С изминаването на месеците и годините обаче той изведнъж изпадна в голяма дупка, а изходът от нея не беше лицеприятен – с потегляне към аматьорския футбол. Тимът стартира от едно от най-ниските нива и вече е само на крачка от най-високото. За краткия период от последните 5 години обаче по-големите постижения са на сметката на ГФС Аячо. Все в този ход се развиват събитията, като гостите са с 9 точки по-напред. Те се наложиха вече в 3 последователни спора с АС Аячо, а от друга страна вече в няколко поредни кръга и двата тима с това име са крайно зрелищни, като головете в техните срещи падат един след друг. Тази серия ще набъбне с г/г и в 36-ия кръг.

Ланс – Страсбург
Прогноза: Гол/Гол @ 1.80

Най-голямото дерби на кръга във втория френски ешелон е запазено за накрая, точно като за десерт. Ланс все по-често се проваляше и неотдавна се беше запътил към средата на таблицата. Претърпените две поредни поражения от Оксер и Льо Авър с по 1:0 внесоха известен смут в редиците на тима, който демонстрира качества и се разправи с Лавал в последния кръг, за да сложи край на пропадането си. Всички останали негови съперници за промоцията превъртяха мачовете си от кръга и при така формиралото се класиране Ланс би могъл да направи изумителен скок от цели 4 места – до 2-то при положение, че се справи със Страсбург. Опонентът е първи и нова победа почти сигурно ще го прати в посока промоцията. Нагласите за затворен футбол няма да се изпълнят, като голеадата ще е налице.

Гинистан – Хонка
Прогноза: 2 @ 1.25

Само един кръг от началото на Иконен и големите фаворити за титлата са разградничени. Това са Хонка и Улу. Миналата година беше кошмарна за гостите от този сблъсък, като те изпаднаха, а мобилизацията им за завръщане в елита е много сериозна. Разгромът над Хака в първия кръг само навява на мисълта в какъв ход ще се развиват повече от сблъсъците с участието на тима. Той е на светлинни години пред повечето от опонентите си в тази лига и с лекота ще стигне до завръщане във Вайкаус. Хонка се справяше многократно точно с Гнистан, като в исторически възглед има 4 триумфа в общо 5-те спора с този съперник. Гостите няма да разочароват, като ще запишат 2 от 2 на старта.