Футболни прогнози множествен залог за днес – 10 юни 2017

  1. Черна Гора – Армения: Първо полувреме 1 @ 2.37
  2. Норвегия – Чехия: Първо полувреме Х @ 2.00
  3. Германия – Сан Марино: Първо полувреме Над 3,5 гола @ 2.00

Множествен залог на избраните мачове връща 948,00 лева + възможност за активация на 100 лева бонус за Добре дошъл!

Статистически анализ:

Последната и единствена до момента среща между Черна Гора и Армения се изигра в по-ранен етап от квалификациите, когато Черна Гора загуби от Армения след пълен обрат! След 0-2 в първото полувреме за Черна Гора, Армения успя да спечели трите точки с 3-2. Днес отново се очаква подобен развой на срещата, но едва ли Армения ще успеят да постигнат отново подобен обрат.

Норвегия вече са с нов селекционер, чиято задача е да се справи с отбора, който е под тотален провал тази кампания. В същото време Чехия се нуждаят от спешни точки, но ще ги спечелят внимателно, през второто полувреме без да рискуват.

За Германия е въпрос на чест да се справят колкото може по-добре срещу всеки един съперник. Немската машина не изпитва „жал“ към нито един отбор, като няма да е изненада Сан Марино да получат още една осмица!

  • ВАЖНО: Winbet.bg предлага до 200 лева бонус за нови играчи! Ако все още нямате регистрация, можете да попълните директно регистрационната форма от тук – ЦЪК.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleКазахстан – Дания, прогноза (10 юни 2017)
Next articleФутболни прогнози множествен залог за днес – 11 юни 2017
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!