Футболни прогнози множествен залог за днес – 10 юни 2017

Palmsbet Sports Betting Bulgaria
  1. Черна Гора – Армения: Първо полувреме 1 @ 2.37
  2. Норвегия – Чехия: Първо полувреме Х @ 2.00
  3. Германия – Сан Марино: Първо полувреме Над 3,5 гола @ 2.00

Множествен залог на избраните мачове връща 948,00 лева + възможност за активация на 100 лева бонус за Добре дошъл!

Статистически анализ:

Последната и единствена до момента среща между Черна Гора и Армения се изигра в по-ранен етап от квалификациите, когато Черна Гора загуби от Армения след пълен обрат! След 0-2 в първото полувреме за Черна Гора, Армения успя да спечели трите точки с 3-2. Днес отново се очаква подобен развой на срещата, но едва ли Армения ще успеят да постигнат отново подобен обрат.

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Норвегия вече са с нов селекционер, чиято задача е да се справи с отбора, който е под тотален провал тази кампания. В същото време Чехия се нуждаят от спешни точки, но ще ги спечелят внимателно, през второто полувреме без да рискуват.

За Германия е въпрос на чест да се справят колкото може по-добре срещу всеки един съперник. Немската машина не изпитва „жал“ към нито един отбор, като няма да е изненада Сан Марино да получат още една осмица!

  • ВАЖНО: Winbet.bg предлага до 200 лева бонус за нови играчи! Ако все още нямате регистрация, можете да попълните директно регистрационната форма от тук – ЦЪК.
👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet