Футболни прогнози множествен (комбо) залог за днес – 15.07.2018

Норкьопинг – Хакен
В ранния неделен следобед арена “Идротспаркен” ще приеме срещата от тринадесетия кръг на Алсвенскан, противопоставяща Норкьопинг и Хакен. Домакините са заели третата позиция във временното класиране, като амбициите им през този сезон са повече от ясни – добавяне на 13-та титла към витрината с трофеи. Гостува им амбициозният Хакен, който подобри играта си в последните мачове. Отборът от Гьотеборг имаше двубой през седмицата в Лига Европа, който бе спечелен с лекота в Латвия. Предстоящият реванш в евротурнира е протоколен, което дава възможност на Хакен да се фокусира в първенството. Ще заложим на голове в двете врати, опция, оказала се печеливша в последните пет срещи помежду им.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – ДА

Ханой – Намдин
За да оформим един приличен коефициент, ще прибавим безрисков залог, идващ от далечен Виетнам. Следящите първенството знаят, че то е сред най-резултатните, а мачовете често завършват с високи “оувъри”. Именно такъв ще потърсим на “Ханг Дей Стейдиъм”. Столичният отбор е лидер в подреждането с 47 точки. За сравнение вторият Кхан Хоа има завоювани само 31. Статистиката на Ханой е впечатляваща, в 18 срещи са реализирали 53 попадения. В неделя им гостува предпоследния в класирането – Намдин, който е с една от най-слабите защити. Отлична предпоставка за голове и разгромна победа, която ще увеличи аванса на Ханой на първата позиция.

Прогноза: над 2.5 гола

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-популярните залози на футбол за днес – 15 юли 2018
Next articleОбосновани футболни прогнози за понеделник, 16 юли 2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!