Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози комбо залог за вторник, 11 сеп 2018

Футболни прогнози множествен залог днес
Футболни прогнози права колонка за вторник, 11 сеп 2018

Исландия – Белгия
Прогноза: Над 2.5 гола @ 1.61 коефициент в efbet*

Исландия и Белгия продължават участието си в една от малкото групи с по три отбора. Компания им правят швейцарците, които преди няколко дни отвяха островитяните с главозамайващото 6:0 и вече леко по леко гледат към голямата битка с Белгия, която почти сигурно ще излъчи победителя в групата. „Червените дяволи“ се позабавляваха на зеления килим срещу Шотландия, печелейки с 0:4 на „Хемпдън Парк“ и направиха една добра загрявка за гостуването на исландците. В редиците им има толкова много футболисти от най-високо ниво, които ще излязат в този двубой за нова разгромна победа. Потръгне ли им играта, това ще се превърне в една рутинна задача. Исландия няма да изпадне в глуха отбрана, а ще се опита да играе футбол и да вземе реванш от феновете си за претърпения погром от Швейцария. Тази среща има всичко, за да се превърне в едно от украшенията на днешния ден – головете ще падат един след друг.

Испания – Хърватия
Прогноза: Над 2.5 гола @ 2.05 коефициент в efbet*

Всички погледи на футболни запалянко са насочени към това съперничество между два от най-силните национални отбори. Изненадващи бяха предвижданията, че „шахматистите“ ще достигнат по-напред от предстоящия си съперник на изминалото Световно, но те се оправдаха. Не достигна съвсем малко на отбора на Златко Далич, за да се впише на централно място във футболната история на национално равнище, печелейки световната титла. Поражението на финала се прие като разочарование, но не толкова голямо, тъй като със сигурност не бяха много хората, очаквали подобна развръзка и толкова дълъг път за хърватите на Мондиала. Някои от топ футболистите им се отказаха от националния отбор, а това ще доведе до страшно много вътрешни размествания. Подобно нещо е в сила до някаква степен и за испанците, които намериха и постоянен треньор. Големите очаквания към този сблъсък напълно ще се оправдаят във всяко едно отношение.

Молдова – Беларус
Прогноза: Под 2.5 @ 1.50 коефициент в efbet*

Молдова продължава с потресаващата си поредица като вече в 14 сблъсъка не знае що е то победа. Последният случай, в който тимът се наложи над съперника си беше преди година и половина когато спечели с 0:2 срещу Сан Марино. Предишната победа се оказа точно една година преди споменатата – срещу тима на Андора, а по-предишната – през 2014-а. Така с по една победа на година отборът на Молдова все още не е постигнал такава през настоящата. Това загатва, че в близките месеци все пак може и да се стигне до подобен успех, макар това да не е особено вероятно на фона на поражението от Люксембург преди броени дни с 4:0. Срещу Беларус сблъсъкът ще протече по коренно различен начин като и съперникът няма да демонстрира някакви забележителни умения в завършването на атаките си. Беларусите направиха нещо страшно рядко срещано в изявите си като вкараха 5 гола във вратата на съперник, макар и Сан Марино. Срещу Молдова те ще се завърнат към обичайното си състояние и няма да се отчетат с някакво забележително наличие на голове.

Регистрирай се в efbet и заложи с бонус*