Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози множествен залог за днес – 11 юни 2017

  1. Финландия – Украйна: Гол/Гол @ 2.25
  2. Израел – Албания: 1 @ 2.15
  3. Косово – Турция: Първо полувреме 2 @ 1.60

Множествен залог на избраните мачове връща 784,00 

Статистически анализ:

Националния отбор по футбол на Финландия преминава етап обхващаш смяната на две напълно различни поколения. Мнозина от старите футболисти вече са пенсионирани и тяхното място е заето от млади надежди, които обаче все още нямат необходимия опит за да печелят. Въпреки всички желанието им да се докажат особено в домакинските изяви несъмнено ще доведе до поне гол във вратата на съперника, а Украйна също ще отговори подобаващо, най-малкото за да продължи с постъпките си и изтрие срама от изминалото Европейско първенство по футбол.

Израел и Албания практически загубиха всички шансове за класиране на Световното първенство в Русия през следващата 2018 година, но това е напълно очаквано с оглед съперниците им в квалификационна Група G, включващи Испания и Италия. Въпреки всичко Израел демонстрира много добра игра и ако един от тимовете на Испания или Италия не присъстваше в групата, те със сигурност щяха да са на второ място. Единствените загуби досега Израел допуснаха единствено от тези два отбора и Албания едва ли ще им окаже сериозна съпротива.

Турция е редовен участник в големи международни турнири, така че неуспехът да се класират на предстоящото Световно първенство в Русия няма да бъде посрещнат никак добре. Турция заемат трето място в квалификационна група I, но реално изостават само на две точки от второто място, което прави победата срещу приключилият своята кампания тим на Косово задължителна и убедителна!

  • ВАЖНО: Winbet.bg предлага до 200 лева бонус за нови играчи! Ако все още нямате регистрация, можете да попълните директно регистрационната форма от тук – ЦЪК.