Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Обосновани прогнози от Лига Европа (02.08.2018)

Комбо залог за Лига Европа

Слован Братислава – Балзан Юнайтед: Малтийският тим постигна исторически успех в предишната среща, надигравайки Слован с минималното 2:1. Тази победа се явява изключително престижна за Балзан, но дали ще съумеят да задържат крехката преднина, остава да разберем този четвъртък.

Ако трябва да бъдем директни, не вярваме това да се случи. В първия мач Слован подцениха съперника си и действаха разколебано в защита. Реваншът ще бъде много по-различен. Домакините ще се втурнат в атака от самото начало, което ще доведе до многобройни опасности пред вратата на Балзан. Тук трябва да отбележим, че повечето играчи на малтийския тим са непрофесионалисти и едва ли ще бъдат равностойни на своя опонент през 90-те минути, особено, ако Слован поведе рано-рано.

Поради тази причина, ще потърсим попадение още в самото начало, което да отвори двубоя. Повечето онлайн букмейкъри ни дават ставка варираща от 1.60 до 1.70 за първо/краен, което изглежда постижимо, разбира се, ако Слован подходи по-сериозно към идния двубой.

Марибор – Чихура: Пренасяме се на югозапад, в словенския град Марибор, където местният тим посреща грузинския Чихура в двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Букмейкърите поставят домакините в ролята на фаворит, което е съвсем нормално, с оглед на показаното в първата среща. За жалост Марибор не успя да оползотвори положенията си и сега задължително трябва да се фокусира в защита, за да не допусне гол на чужд терен. Едва ли, обаче, това ще отнеме от остротата им в предни позиции. Словенският тим ще бъде по-активен и ще търси попадение пред собствена публика.

Опитът, класата и по-добрите индивидуалности са на тяхна страна, така че са принудени да играят за победа на всяка цена. Коефициентът не е толкова висок, но значително покачва общата ставка на сформирания комбо залог.

Акумулатор (комбо) залог:

Общ коефициент: 2.20* в Bet365

**ВАЖНО: Не забравяйте, че само Bet365* предлага до 100 лева за всеки нов клиент! Начален депозит бонус от 100% до 100 лева Ви очаква при регистрация в букмейкъра. Запознай се с всичките условия, правила и изключения!

Вземи до 100 лв. бонус от bet365!

**За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*(**)коефициентите са валидни към 22:30 ч. на 01.08.18 г. и подлежат на промяна