Футболни прогнози права колонка за днес – 03 фев 2017

Арминия Билефелд – Мюнхен 1860
Прогноза: гол/гол @ 1.83

Два от борещите се за спасение тимове ще се съревновават в поредния кръг от втория ешелон на Бундеслигата. Точно тези два тима имат гигантски постижения зад гърба си в историята на немския футбол и въпреки това са изпаднали в незавидно състояние. Арминия, със своите 14 точки, е на предпоследното място, а Мюнхен 1860 – малко по-напред с 19 точки срещу името си. Двата тима са безкрайно неубедителни, като единственото хубаво в срещите им през последните две седмици е, че започват да валят голове. Това се харесва на привържениците, обичащи да виждат най-хубавото нещо във футбола. Освен това цели 3 от предходните 4 директни спора между Арминия и Мюнхен приключиха с „гол/гол“. Тази тенденция ще продължи като и в този случай и двата тима ще реализират.

Кайзерслаутерн – Вурцбургер
Прогноза: 1 @ 2.38

Кайзерслаутерн изпадна в незавидно състояние, като с всеки следващ кръг дистанцията спрямо зоната на изпадащите изтънява. Тя е вече само три пункта, а на теория е възможно тимът да попадне под чертата още след края на следващия кръг. Феновете на Кайзерслаутерн забравиха какво е победа след като техните любимци не успяха да им донесат върховното удоволствие от такава в един много дълъг период от почти два месеца. В домакинствата на тима има тотална липса на голове като за всичките 9 мача на „Фриц-Валтер“ паднаха общо едва 12. Най-накрая ще видим нещо по-добро от страна на „кайзерите“, които ще се завърнат към добрите резултати и ще се доближат до средата на таблицата.

Гройтер Фюрт – Хановер
Прогноза: под 2.5 гола @ 1.95

Хановер откри и втория дял от кампанията по триумфален начин след като надделя в домакинството си на Кайзерслаутерн. Получилото се 1:0 напълно задоволи домакините, които увеличиха точковия си актив с още три пункта и бързо се завърнаха на първото място след като доскоро имаха изоставане от Брауншвайг. Голяма част от мачовете на Хановер и в частност визитите бяха много зрелищни с наличието на много голове. Първите кръгове от втория дял обаче няма да предложат подобно нещо. Тимът има накъде да прогресира като е рано да се говори затова, че е в най-доброто си състояние. И ремито ще е добър резултат за гостите, които неведнъж имаха трудности в сходни визити. Този път тяхната среща няма да може да се похвали с изобилие от голове.