Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози права колонка за днес – 01 май 2017

Ланс – Лавал
Прогноза: 1 @ 1.55

Само преди две седмици домакините обитаваха плейофната зона и бяха един от водещите фаворити за промоцията. Видоизменената ситуация, породена от двете поредни поражения от Оксер и Льо Авър в последните кръгове доведоха до неистови сътресения в редиците на тима. Той беше апатичен в офанзивен план и не вкара на който и да било от тези два опонента. Лавал обаче е един много сериозен слабак, който е на последното място в таблицата и скоро-скоро ще потегли към Лига 2. Нетипичното за този спор е това, че вече в 7 поредни негови издания не падат повече от два гола. За същия период Ланс спечели на 3 пъти. Освен това Лавал никога не е побеждавал този съперник, няма да го стори и тук.

Динамо – Стяуа
Прогноза: под 2.5 @ 1.67

Мега дербито в Румъния – Динамо срещу Стяуа. За най-голямо съжаление на двата тима и на техните талази от верни запалянковци, настъпиха едни немного добри времена за всеки от тях. Това обаче не дава пряко отражение върху класирането на тима, което е според предвижданията – Стяуа е първи, а Динамо – трети. Бъдещето на титлата все още е неясно, понеже Виторул има точно толкова точки, колкото и Стяуа. Победа за Динамо тук пък ще добави и още един тим в голямата игра. Головете не спират да валят в продължение на последните две години на голямото дерби на Румъния. Най-накрая тази серия ще бъде разчупена, а головете ще са тотален дефицит.

Поли – Ботошани
Прогноза: под 2.5 @ 1.57

Тези два отбора вкарват много рядко и няма много белези за това, че точно в този кръг ще разчупят това статукво. Поли е на 5-то място, а не бива да позволява да го загуби, тъй като спадне ли и с място надолу, ще изпадне. Ботошани има с 4 точки повече на сметката си от следващия си съперник и триумфира ли в тази визита, почти сигурно ще докосне спасението. Феноменална беше успеваемостта на гостите конкретно срещу Поли след като триумфира в 4 от предходните 5 спора с този тим, а в 3 от случаите тотално го опозори. Виждат се числови изражения за Ботошани от рода на 6:1, 4:1 и 5:0 през 2016-а. Най-накрая двата тима ще преминат към позиционна игра и това ще даде ефект върху броя на вкараните голове.

Направете своя залог в Efbet на коефициент от 4.50! Вземете до 100 лева кеш бонус при регистрация само в Efbet!