Футболни прогнози права колонка за днес – 05 март 2017

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Гронинген – Аякс
Прогноза: 2 @ 1.45

Сериозно изпитание за гостите от Аякс, които са единственият тим през кампанията, който може да оспори първото място на Фейенорд. Тимът е на 5 точки зад водача в таблицата и не може да си позволи да губи точки, понеже в такъв случай просто всичко ще приключи. За тази визита Аякс ще е без трима от своите футболисти – Виргевер, Сингравен и Клемен. Серията от 5 победи в последните 6 визити е много впечатляваща и не се вижда как точно един от най-регресиращите тимове в лигата – този на Гронинген – може да спре втория в подреждането. Момчетата на Бош ще останат още малко в играта за първото място, като това ще се дължи точно на победата срещу Гронинген.

Спарта Ротердам – Фейенорд
Прогноза: 2 @ 1.33

Ексклузивно: Бонуса в Efbet вече е 100% до 100 лева! Депозираш 100 лева и получаваш 100 лв. бонус! Опитай сега 👉 Използвай Промо Код 337 при регистрация! Заложи без Риск! 

Летящият поход на Фейенорд към титлата не спира и не спира. Цял Ротердам изпадна в екстаз вследствие на това, което вижда от местния любим тим. И при все, че спечели 20 от 24-те си сблъсъка в лигата, авансът на Фейенорд пред Аякс е само 5 пункта. Всичко това значи, че за ротердамци няма място за разконцентриране. Триумфът в голямото дерби на миналия кръг – с ПСВ със сигурност ще им даде още един съществен бонус, който ще бъде използван срещу Спарта. Фейенорд се чувства много комфортно срещу този опонент, печелейки всеки от последните си 4 спора с него. Магическата поредица на ротердамци ще бъде продължена със записването на 6-а поредна победа.

Съндърланд – Манчестър Сити
Прогноза: 2 @ 1.30

Извънредно големият брой на травмираните футболисти в домакинския лагер ще се яви предопределящ за краха на тима. Манчестър Сити даде жертва преди няколко седмици когато загуби Габриел Жезус за следващите два месеца. Преди него в лазарета беше попаднал Гюндоган, като неговият престой там ще е още по-дълъг – до края на кампанията. Коларов и Компани остават под въпросителна. Тяхното влияние няма да бъде забелязано, понеже Ман Сити има толкова много състезатели от топ ниво. Всеки от последните 6 сблъсъка между тези два тима приключи с неизменен успех за „гражданите“, които са в брилянтна поредица. В този случай те ще изковат 7-а поредна победа срещу „черните котки“.

👉 Регистрирай се в Efbet с Промо Код 337👌и вземи 💰! Регистрирай се в Efbet