Футболни прогнози права колонка за днес – 06 март 2017

Алавес – Севиля
Прогноза: 2 DNB @ 1.40

Въпреки поражението от Барселона на своя стадион тимът на Алавес продължава да е много силен домакин. Това беше първата загуба у дома от края на ноември месец, което е безкрайно забележително. Именно тази статистика е основната, която касае и гостите в този случай. Неоспоримо е, че те имат по-можещите изпълнители, коренно различно е това дали ще го демонстрират в това си гостуване. Сериозните кадрови неприятности за Алавес ще изиграят своята роля. На разположение няма да са Галилеа, Катай, Собрино, Алексис и Торес. Севиля няма нито един контузен състезател и ще може по-настоятелно да погледне към пътя си обратно към андалуска област с радостно лице и пълен точков комплект.

Уест Хям – Челси
Прогноза: под 2.5 @ 2.00

Великолепните футболисти в офанзивата на „сините“ със сигурност им дават пълен картбланш отново да разкрият безкрайно доброто си разбирателство и да направят каквото си поискат с отбраната на „чуковете“. Дълго време Уест Хям не е правил някой и друг паметен мач, съсичайки топ-тим, а това беше една от основните черти на тима през последния сезон. Травмираните състезатели ще попречат на домакините да разчитат на най-добрия си избор и въпреки това ще играят като равен с равен с Челси. „Сините“ ще въведат този мач в любимото си русло и ще гонят победа с гол разлика. Предвижданията за голеада с двупосочен трафик и редица пропуски в двете отбрани няма да се случат.

Ботев Пловдив – Берое
Прогноза: под 2.5 @ 1.75

Редица разнопосочни емоции обхванаха и двата тима от южната част на страната. Със записаните резултати в хода на кампанията утвърждаването им в средата на таблицата не е изненадващо. Няма начин те да напуснат втората част на подреждането, а всичко, за което ще играят директния си спор, е единствено за агитките си. Ботев Пловдив не може да се доближи до постоянно високата си резултатност в офанзива от първия дял. Вкараните 31 гола в продължение на сезона са едно добро постижение, но по-голямата част от тях дойдоха през есента. Няма да се намери сила, която да подтикне двата тима към предприемането на по-разкрепостен футбол. Напълно възможно е изходът на дербито да се реши и само от един гол.