Футболни прогнози права колонка за днес – 07 март 2017

Арсенал – Байерн Мюнхен
Прогноза: гол/гол @ 1.50

Много трудно може да се открие начин такъв сблъсък да завърши без реализиране на голове и от двата тима. Стремежите на „артилеристите“ са изцяло да забравят 90-те минути в Мюнхен – най-злополучните в продължение на целия им сезон до този миг и да изиграят следващите 90 минути на коренно различно ниво. Байерн Мюнхен е в забележителна голова серия, която не се вижда как може да бъде спряна точно от тим с толкова непостоянна в полседно време отбрана, каквато е тази на Арсенал. Офанзивните футболисти и на двата тима ще имат достатъчно поле за изява и ще го използват, за да допринесат за шоуто и в реванша.

Наполи – Реал Мадрид
Прогноза: 1Х @ 1.57

Крепостта „Сан Паоло“ падна след повече от 10 поредни сблъсъка във всички турнири без инкасирано поражение. То дойде от сензацията на италианския футбол – Аталанта с внушителното 0:2. Въпреки това Наполи съумя да се съвземе и да изнесе една от няколкото си топ-срещи през сезона, побеждавайки Рома като гост. Спечеленият бонус от тази победа ще бъде използван в домакинството на Реал Мадрид, а за момчетата на Зидан се оформят едни безкрайно тежки 90 минути в негостоприемна Италия. Наполи ще бъде по-дейният от двата тима и ще бъде възнаграден за това. За разлика от първия сблъсък, този път италианците ще излязат напред в резултата и няма да допуснат обрат.

Родъръм – Брайтън
Прогноза: 2 @ 1.50

Това е най-хубавият двубой за прогнозиране в кръга на Чемпиъншип. Обреченият на изпадане тим на Родъръм доиграва остатъка от сезона без никакво желание и без никаква цел. Няма начин този тим както да напусне зоната на изпадащите, така и да напусне последното място в таблицата. Второто е особено неприятно за него, но вече трябва да се примири с това. Точките са от жизненоважно значение за гостите, които продължават гонитбата с Нюкасъл за върха. Двете поредни поражения бяха на път да сломят „чайките“, които ще загърбят неуспеха и ще разкрият футбол от много високо ниво в тази си визита, използвайки лесния съперник, за да си набавят немалко точки.