РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

След вчерашния успех на правата колонка (над 5.00 коефициент) днес продължаваме с най-добрите предложения за залог:

Байер Леверкузен – Атлетико Мадрид
Прогноза: Х2 @ 1.35

Испанският футбол получи много тежък удар точно преди седмица когато Барселона беше разгромена на „Парк де Пренс“. С тази загуба и потенциално отпадане на „каталунците“ страната губи един от трите си представителя, но на сцената все още са мадридските грандове. Атлетико подобрява играта си и сякаш точно за най-важните битки ще е в най-силната си форма. Коефициентите за успех на немците продължават да падат, а това прави още по-добър избора за това Атлетико да си тръгне непобеден от „БайАрена“.  Във всеки от предишните си 7 официални визити момчетата на Симеоне не отстъпиха, а силната им поредица няма да спре дотук. Нюхът им към „Шампионска лига“ ще им позволи да не се смутят от публиката на опонента и да вземат благоприятен резултат.

Манчестър Сити – Монако
Прогноза: гол/гол @ 1.70

Противно на всякакви предвиждания, отборът на Монако е този, който е вкарал много повече голове от следващия си съперник в обхвата на тази кампания. Всичко това, разбира се, с уговорката, че французите се подвизават в Лига 1, която е меко казано няколко нива по-надолу от английската Премиършип. Противоборството между Манчестър Сити и Монако вещае няколко драматични мига, като основният от тях е свързан с това дали французите ще се възползват от традиционните слабости на отборите водени от Гуардиола – пропускливостта в отбрана. Футболисти от нивото на Мбапе, Фалкао и Силва няма да изпуснат да го сторят и ще набавят бленувания гол на чужд терен. Манчестър Сити обаче няма да остане „капо“ и също ще се разпише.

Каен – Нанси
Прогноза: под 2.5 гола @ 1.57

Спорът на слабаците в един от отложените мачове през кампанията. Намери се „дупка“ в програмата, която да позволи най-накрая тази среща да бъде наваксана. По някакъв начин се случи така, че мигът, в който тя настъпва, е съдбоносен за всеки от двата тима, които започват да затъват все повече на дъното в лигата. Головата им немощ е видима и с просто око и ще продължи да е налична и в този отложен сблъсък. Макар тенденциозно да се наблюдава изобилие от голове в съперничеството между Каен и Нанси от няколко години насам, в идния случай двата тима ще бъдат обсебени от неуспехите си в предни позиции и ще се придържат към особено дефанзивна нагласа, която ще доведе до сбъдване на прогнозата за липса на голове.