9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Права колонка футболни прогнози за днес – 22 апр 2017

Днес сме подбрали супер интересни прогнози формиращи сериозен коефициент:

Байерн Мюнхен – Майнц
Прогноза: 1 (-2АХ) @ 1.95

Байерн Мюнхен е раздразнен, а в такива мигове просто да не си на пътя му. За най-голямо нещастие на Майнц този кръг тимът ще има гостуване на раздразнената баварска машина, която беше безобразно ограбена от съдийската бригада, за да даде накъсо и да отпадне безславно от Шампионска лига. Няма и капчица съмнение, че Байерн ще се постарае в най-кратки срокове да забрави за случилото се, а крушение срещу Майнц ще е първото, което ще спомогне на тима, за да затвори тази толкова мрачна страница от историята си. 15-ият в таблицата ще бъде помлян на „Алианц Арена“ със забележителна разлика.

Аталанта – Болоня
Прогноза: Х2 @ 3.20

Разпокъсаният тим на Болоня гостува на един от най-силните домакини в цялата Серия А през тази кампания. Забележителният тим на Аталанта обаче продължава да има свойството да губи концентрация в ключови мигове и точно срещу на пръв поглед слабия тим на Болоня ще направи точно това. Аталанта няма никакви контузени, а гостуващият тим е измъчван от страшно много травми. Лазаретът е буквално препълнен, като в него се виждат имената на цели 7 футболисти. Въпреки това по някакъв начин, като на магия, Болоня ще окомплектова добре тима си и ще хвърли една от топ-сензациите не само на кръга в Серия А, а и през целия уикенд.

Верея – Монтана
Прогноза: Х2 @ 4.75

Тимът на Верея ще подходи много лековато към този сблъсък и ще бъде наказан за което. На няколко пъти най-различни представители на старозагорския тим изразиха възмущението си от развоя на срещата между Монтана и Славия в миналия кръг. Столичният тим е основният съперник на Верея за второто място, а монтанчани сякаш им подариха победата. От редиците на Верея пожелаха Монтана да играе по-сериозно в своите срещи и по ирония на съдбата ще получат това точно в този кръг. Монтанчани направиха треньорска рокада, която ще ги вдигне. Те отпътуваха за Стара Загора без петима от своите футболисти – всички с контузии. Коефициентите за резултат, различен от домакинска победа, са грандиозни.

Днешните футболни прогнози акумулират коефициент за множествен залог от близо 30.00! Със залог от 100 лева участвате за печалба от 3000,00 лева + бонус от 100 лева кеш в Efbet! Регистрирайте се още сега!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации