Футболни прогнози права колонка за днес – 25 апр 2017

Славия Прага – Жлин
Прогноза: 1 @ 1.44

Много добър коефициент за домакински триумф в сблъсък с явен фаворит. Най-накрая тимът на Спарта стигна до завръщане на първото място в чешкия елит и то при положение, че вече има равен брой изиграни срещи с големия враг Виктория Пилзен. Остатъкът от кампанията предвещава да бъде безкрайно интригуващ, но това не вълнува домакините от Спарта поне към този миг. Последната им битка с Жлин приключи с тотален разгром в тяхна полза – 0:4. Може би все пак няма да се стигне до толкова убедителна домакинска победа, но въпреки това домакините ще се окажат на печелившата страна и ще се отчетат с 5-и пореден триумф.

Ростов – Уфа
Прогноза: 1 @ 1.50

Ростов остава без Гранат и Джанаев, но това не влияе кой знае колко много на тима. Безумната му поредица от нулеви ремита намери края си в последния кръг когато Ростов от друга страна сложи край на головата си немощ, вкарвайки на три пъти във вратата не на кой да е, а на водача в таблицата – Спартак Москва. В същото време тимът удължи поредицата си от игрови минути без инкасиран гол, като тя вече наброява повече от 450. Ростов играе трудно срещу Уфа, но най-накрая ще започне изграждането на една много силна серия точно срещу този опонент, който всъщност не се отличава с нищо от по-голямата част от тимовете в руския шампионат. Изумителната домакинска серия на Ростов ще продължи, като и в 13-ият шампионатен сблъсък у дома няма да се окаже фатален.

Спартак Москва – Урал
Прогноза: 1 @ 1.22

Много важно за спартаковци е да дадат мигновен отговор на получения тежък удар в предходния кръг когато бяха безобразни и преклониха глава пред домакините си от Ростов на Дону. Няма да измине много време преди водачът в таблицата да се завърне на успешна поредица и да започне отново да регистрира позитивен след позитивен резултат. Ще е тотална сензация ако по някакъв начин даже бъде върната интригата в спора за титлата, която понастоящем на практика не съществува. Изоставането на ЦСКА Москва е точно 7 пункта, а при оставащи само 6 кръга няма как да се поддържа тезата, че „армейците“ са способни да измъкнат титлата под носа на най-големия си враг. Спартак ще продължи с феноменлната си серия у дома, записвайки 12-и триумф в рамките на 13-те сблъсъка на „Откритие“.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleСупер комбо залог футболни прогнози за вторник – 25 апр 2017
Next articleКристъл Палас – Тотнъм: прогноза и анализ (26 апр 2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!