Футболни прогнози права колонка за днес – 27 март 2017

Турция – Молдова 
Прогноза: 1 @ 1.25

Турският тим изигра една много силна домакинска среща с Финландия само преди няколко дни и добави нови значими три точки на сметката си. Джен Тосун беше безспорният играч на сблъсъка след като наниза и двата гола във вратата на финландците и то само в рамките на 4 минути. Още до 13-та минута Турция водеше с 2:0, а в оставащите минути просто запази аванса си. Трите точки пращат тима само на две от второто място в таблицата и възраждат възможността за негово класиране на Мондиала. Тази контрола с Молдова цели силната серия да бъде задържана, а освен това и отборът да се обиграе още по-добре за предстоящите ключови битки. Турският тим ще се позабавлява на игралното поле и ще триумфира.

Йънг Витес – Йънг АЗ 
Прогноза: над 2.5 @ 1.35

Сблъсък от така наречената Твееде дивизие – третата дивизия в холандския футбол. Голяма част от участниците в тази група са така наречените „Йънг“, което означава, че са в качеството си на дублиращи отбори на тимовете от елитната дивизия. Точно такова е статуквото с всеки от двата тима в идния сблъсък. Йънг АЗ е най-силният тим в първенството като много рядко пропуска да стигне до победата. В 20 от 27-те си сблъсъка тимът неизменно триумфираше и още в този миг няма да е пресилено да се обобщи, че той ще бъде промотиран. Преднината му от 20 точки пред 2-ия в таблицата е просто невъзможна за съкращаване. За пореден път гостите ще демонстрират усета си към гола и ще сътворят една качествена среща с много голове.

Йънг Твенте – Йънг Спарта Ротердам
Прогноза: над 2.5 @ 1.40

Младоците на Твенте са най-слабите в целия шампионат на Твееде дивизие. За толкова дълго време те спечелиха едва 15 точки, което няма как да им донесе различна от последната позиция в таблицата. Класирането дава категорична информация за това колко слаб е този тим, а също така и за това, че изобщо не е на нивото на този шампионат. Само 15 точки при положение, че най-близкият опонент е с 28, е крайно недостатъчно. Изпадането е въпрос на време за домакините, които ако не друго, ще могат да се раздадат в оставащите кръгове и да сътворят няколко зашеметяващи сблъсъка с много голове. Йънг Спарта триумфира във всеки от последните три кръга и ще се постарае да удължи серията си. Наличието на много голове тук е предпочитана прогноза.