Футболни прогнози права колонка за днес – 28 март 2017

Екипа отново е в победна серия! 11 от последните 12 прогнозирани срещи в раздел „Права колонка“ са печеливши, днес продължаваме с поредната порция мачове за множествен залог:

Боливия – Аржентина
Прогноза: 2 @ 1.70

Коефициентите за Аржентина вървят нагоре и нагоре, което е една добра перспектива да се използват. Навярно най-верните фенове на двата тима си спомнят за една онзи прословут сблъсък между двата тима през 2009-а отново в Ла Пас като тогава домакините триумфираха със знаменитото 6:1 – в една от най-великите си битки в цялата футболна история. Меси и компания станаха жертва на специфичните атмосферни условия, които са огромна пречка за всеки един гост на боливийския тим. Във всеки от последните 4 директни спора аржентинците разгромиха Боливия като им нанизаха общо точно 17 гола. Най-накрая те ще пречупят каръка и в Ла Пас, стигайки до победата.

Уимбълдън – Рочдейл
Прогноза: Х2 @ 1.44

Уимбълдън изпраща един приличен сезон, който обаче няма да завърши с нещо повече от място в средата на подреждането. Спечелените 51 точки оставят тима твърдо там, като не се вижда начин, по който той да потегли в една от двете посоки, било то нагоре или надолу. Зоната на плейофите е на цели 12 точки пред тях и вече просто няма начин, по който тази гигантска разлика да бъде съкратена. Рочдейл все още може да попадне в нея като изоставането възлиза само на 6 точки, а триумф срещу Уимбълдън ще е първата голяма крачка в правилната посока. Гостуващият тим ще бъде максимално концентриран и няма да претърпи поражение в тази си важна визита.

Шефилд – Милуол
Прогноза: гол/гол @ 1.91

Дербито на кръга в лига едно изправя Шефилд Юнайтед срещу Милуол. „Лъвовете“ бяха най-вероятният победител в първенството още преди неговото начало, но действителността се оказа друга. Още в първите кръгове на кампанията си пролича, че те не са готови за подобно главозамайващо постижение, свързано със завръщане в Чемпиъншип посредством спечелване на титлата. Въпреки това те все още таят някакви скрити надежди, че този подвиг е възможен, но единствено след преминаването през плейофите. Шефилд е в ударна серия и успя да се утвърди на върха в първенството, изграждайки разлика от 4 точки пред Болтън. 3 от последните 4 спора между двата тима завършиха с наличие на много голове, така ще е и сега.

С множествен залог на посочените мачове, Вие участвате за печалба от 480 лева (със залог от 100 лева в Efbet)!