Футболни прогнози за Щутгарт – Аугсбург

Футболни прогнози БундеслигаДвубой: Щутгарт – Аугсбург
Стадион: „Мерцедес Бенц Арена“
Начало: 09.02.2014г. / 16:30 часа

Щутгарт потъва след всеки изминал кръг. Отбора успя да загуби цели шест мача от изминалите осем, което не се е случвало от години насам. Днес, преди сблъсъкът срещу Аугсбург отбора е на точно три пункта от предпоследното място в Бундеслигата. Определено ще им е трудно срещу Аугсбург, но анализаторите смятат, че отбора ще спечели този двубой.

Аугсбург са в отлична форма, без нито една загуба за изминалите седем кръга. Точно това е обстоятелството, което ни навежда на мисълта, че е време да се издънят, а Щутгарт се нуждае спешно от тези три точки. Маркус Вайнцрл наистина успя да обиграе отбора си и момчетата му имат реални шансове да се включат минимум в битката за Лига Европа.

Статистически Щутгарт побеждава лесно Аугсбург на своя земя, но пък тогава отбора играеше по съвсем друг начин. Днес като физически по подготвени определено са гостите и по този показател превъзхождат Щутггарт, но пък традицията казва нещо съвсем друго. Много прогнози сочат едва ли не за чудо домакинската победа на Щутгарт, но нашия опит ни показва точно този знак 1! Този двубой между Аугсбург и Щутгарт е втори от този сезон, като в първата среща в началото на сезона Щутгарт понесоха поражение и точно тогава бе освободен от поста старши треньор дългогодишния им наставник Бруно Лабадия!

Прогноза Щутгарт – Аугсбург: 1 при 2,50 коефициент Sportingbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleФутболна прогноза за Интер – Сасуоло
Next articleФутболни прогнози за Кардиф – Астън Вила
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!