Футболни прогнози Бундеслига

Футболни прогнози БундеслигаДвубой: Щутгарт – Аугсбург
Стадион: „Мерцедес Бенц Арена“
Начало: 09.02.2014г. / 16:30 часа

Щутгарт потъва след всеки изминал кръг. Отбора успя да загуби цели шест мача от изминалите осем, което не се е случвало от години насам. Днес, преди сблъсъкът срещу Аугсбург отбора е на точно три пункта от предпоследното място в Бундеслигата. Определено ще им е трудно срещу Аугсбург, но анализаторите смятат, че отбора ще спечели този двубой.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Аугсбург са в отлична форма, без нито една загуба за изминалите седем кръга. Точно това е обстоятелството, което ни навежда на мисълта, че е време да се издънят, а Щутгарт се нуждае спешно от тези три точки. Маркус Вайнцрл наистина успя да обиграе отбора си и момчетата му имат реални шансове да се включат минимум в битката за Лига Европа.

Статистически Щутгарт побеждава лесно Аугсбург на своя земя, но пък тогава отбора играеше по съвсем друг начин. Днес като физически по подготвени определено са гостите и по този показател превъзхождат Щутггарт, но пък традицията казва нещо съвсем друго. Много прогнози сочат едва ли не за чудо домакинската победа на Щутгарт, но нашия опит ни показва точно този знак 1! Този двубой между Аугсбург и Щутгарт е втори от този сезон, като в първата среща в началото на сезона Щутгарт понесоха поражение и точно тогава бе освободен от поста старши треньор дългогодишния им наставник Бруно Лабадия!

Прогноза Щутгарт – Аугсбург: 1 при 2,50 коефициент Sportingbet