РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

МОЛ Фехервар – ДВТК

Прогноза
1 @ 1.57 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Активирай Бонус - Кредити за Залози

Едно от страшно малкото на брой футболни първенства, които към този миг продължават да се провеждат, е това на Унгария.

МОЛ Фехервар, който на няколко пъти само в рамките на последните години, прибягваше до това да се подвизава под различно наименование, излиза срещу тима на ДВТК. Точно този мач се очертава и да бъде най-оспорваният в този кръг, тъй като в него, просто излизат насреща водещи тимове. МОЛ Фехервар влиза в кръга от второто място, само на точка от водача в таблицата – Ференцварош, но има нещо безкрайно важно, което не бива да бъде пропуснато да се уточни. МОЛ Фехервар има с цели два изиграни двубоя повече от своя основен съперник за водачеството в подреждането, така че въпреки, че е само на точка от него, всъщност при записване на максимален актив от страна на опонента, тази разлика драстично ще набъбне.

Това няма да попречи на тима да направи някакъв опит за офанзива на първата позиция. ДВКТ, който се изправя срещу него в този кръг, е 5-и в таблицата и все още има възможност да стигне до 3-то място и до участие в „Лига Европа“. Много трудно този тим ще демонстрира някакво зашеметяващо подобрение в играта си в оставащите кръгове и ще се поздрави с подобен успех.

Тази визита на МОЛ Фехервар ще протече под диктовката на домакините, което ще доведе до безкрайно важна победа и още по-голяма интрига в спора за върха, залог за което може да направите в winbet на топ коефициент!

Дебрецен – Залаегерсег

Прогноза

Под 3,5 @ 1.45 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Дебрецен, който само преди няколко години беше смазващ фаворит за титлата в страната сезон след сезон, просто изнемогва и вече е твърда част от средата на подреждането. Със своите 30 точки, той е на цели 20 от първото място в таблицата и вече няма как да се обсъжда това дали има възможност да се поздрави с титлата. Дебрецен ще насочи изцяло погледите си върху това ако някак си получи възможност да се бори за 3-то място, което на този етап изненадващо се заема от тима на Межоковез-Зори.

Разликата между двата тима е зашеметяващите 14 пункта, но все пак Дебрецен е с един изигран мач по-малко, така че със сигурност получава възможност ако не друго, то поне да намали изоставането си и да се доближи до своя основен съперник в оставащите кръгове. Все по-често тимът изпитва затруднения с вкарването на голове, а това, че продължава да е с отрицателна голова разлика, в никакъв случай не е изненадващо. Залаегерсег е много, много по-назад в подреждането, като заема предпоследното 11-о място, но всъщност в точково отношение изостава само на 5 от прекия си съперник. Същият отбор беше размазан от МОЛ Фехервар в последния кръг с 5:0, така че едва ли ще си позволи втори подобен разгром. Така спорът с Дебрецен просто ще остане с малко голове, а това под 3.5 на 1.45 коефициент е топ прогнозата за деня.

Ференцварош – Капошвар

Прогноза

1 (-1.5АХ) @ 1.40 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 100лв. след Регистрация

Определено най-силният унгарски тим през последните години – този на Ференцварош, просто поглежда към спечелването на поредната титла. Той вече има изграден аванс от едва една точка, но не това е от основно значение за него. По-важното е, че той има с цели два изиграни сблъсъка по-малко от единствения съперник за титлата – МОЛ Фехервар, така че при записването на две победи във въпросните сблъсъци, просто ще увеличи разликата на зашеметяващите 7 пункта.

Ференцварош превъзхожда всеки един опонент от дивизията и то във всяко едно отношение, така че ще е безкрайно изненадващо ако в крайна сметка не се поздрави със спечелването на титлата. Капошвар, който му се явява насреща в този кръг, е най-слабият тим в цялото първенство, имащ едва 10 спечелени точки и твърдо закотвен на последното място. Толкова много преди изиграването на последния кръг, вече просто е ясно, че Капошвар изпада, така че не се вижда как точно този отбор ще хвърли голямата изненада и то при гостуването си на водача в таблицата. Ференцварош ще демонстрира смазващо превъзходство от самото начало и ще се наслади на разгромен триумф.