Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози за избрани мачове от понеделник, 25 март

Квалификациите за Европейското първенство по футбол продължават с пълна сила и в понеделник. След резултатните и интересни мачове от уикенда, в началото на седмицата един срещу друг ще премерят сили националните отбори по футбол на Турция, Молдова, Андора, Албания, Франция, Исландия, Косово, Люксембург, Украйна, Черна Гора, Англия, Португалия, Сърбия и разбира се България.

Спираме се на три от най-интригуващите мачове, срещите между Португалия – Сърбия,  Франция – Исландия и Турция – Молдова, а преди да се включите с онлайн залози непременно активирайте началните бонуси в bet365 и efbet, очакват Ви над 300 лева (важат правила и условия).

Очакваме голове между Португалия и Сърбия

Португалия – Сърбия
🏟️ „Национален стадион“
🕑 21:45▪️📺 bet365
Прогноза: Над 2,5 @ 2.15

Португалците имаха един нелош, но в никакъв случай и неособено добър откриващ сблъсък на кампанията с Украйна.

След редица пропуски на Кристиано и на кой ли още не, тимът така и не намери път към вратата на Пятов и нулевото реми остана непроменено. Така се стигна и до абсурдната развръзка на групата след края на първия кръг като Люксембург еднолично я оглави след победата си над Литва с 3:1, Португалия и Украйна са втори и трети с по една точка, а Сърбия – на 4-то място без нито една, но и без изигран двубой. Западните ни съседи изнесоха една много силна среща не с кой да е, а с немския национален отбор, който е един от най-големите колоси в световния футбол.

Въпреки всичките размирици, които съпътстват „Маншафта“, сърбите разгърнаха страхотни умения и даже заслужаваха да се поздравят с победата насред Волфсбург. Истинското предизвикателство за тях ще е във визитата на разярената Португалия, а “мореплавателите“ след като не триумфираха срещу Украйна, ще направят всичко по силите си, за да грабнат трите точки и то по възможно най-категоричния начин още срещу сърбите. Всичките тези първокласни атакуващи футболисти и в редиците на едните, и в тези на другите, ще направят така, че да се получи една истинска престрелка, головете да изобилстват, а сблъсъкът да се превърне в най-драматичния през деня.

Топ мачът в понеделник е между „петлите“ и „викингите“

Франция – Исландия
🏟️ „Национален стадион“
🕑 21:45▪️📺 bet365
Прогноза: Над 2,5 @ 1.65

Французите си организираха една приятна екскурзия до Молдова, която приключи по възможно най-добрия начин за тях – с триумф с 1:4. Размазали още първия си съперник, те поеха водачеството в групата от най-ранна фаза и не се вижда как до края на груповата фаза ще го изпуснат. Въпреки, че групата е много благоприятна, трудно се виждаше начин, по който точно този блестящ тим на Дешан да се препъне в начинанието си да се класира за финалите на следващото Европейско в каквато и група да беше попаднал.

Франция блести, триумфира на Световното и гледа към все по-големи висини. Най-радостната новина за цялата нация е, че този ѝ тим е много млад и една голяма част от футболистите, изграждащи го, ще са редом на зеления килим още минимум 5 години. Исландия удари ръчната спирачка след предизвикания фурор на изминалото първенство на „Стария континент“ и имаше известни трудности даже в това да спечели срещу един от най-слабите съперници в първия кръг от тези квалификации, но все пак намери начин да го стори. Андора беше победена с 2:0 и така „островитяните“ дадоха някаква лека заявка за класиране на идното Европейско. Въпреки редица фактори, които спъват развитието им, те са готови да погледнат към ново голямо постижение на сметката си, но не се вижда начин, по който да противодействат на Франция. „Петлите“ са един от най-разкрепостените тимове в цяла Европа и имайки и домакинството, ще затвърдят това за пореден път. Заформя се истински регрес в коефициентите за над 2.5 гола в този мач, така че прогнозирането на това 1.65 в този миг е повече от добра опция, а в часовете непосредствено преди първия съдийски сигнал ставките за същата прогноза ще са от около 1.50.

Турция няма да има проблеми с Молдова

Турция – Молдова
🏟️ „Национален стадион“
🕑 19:00▪️📺 bet365
Прогноза: 1 (-ЕХ) @ 1.55

Турците имат много сериозен потенциал в този си вид като имат много футболисти, които са част от някои много силни първенства.

Точно те направиха и разликата в първия кръг от квалификациите като се справиха с 2:0 във визитата си на Албания и така направиха една много важна крачка в правилната посока – класиране за задаващото се Европейско. Видя се колко голяма и колко съществена е разликата между отбори, които разполагат с футболисти от коренно различен калибър. В никакъв случай албанците не са слаби, но те нямат фигурата в нападението си, която да направи разликата, докато в редиците на турците има цели две такива (Йълмаз и Джалханоглу) и точно те се разписаха, за да донесат така важните три точки. Най-накрая след редица премеждия турският национален отбор е готов да се завърне на голямата сцена с гръм и трясък.

Домакинството на Молдова е поредното, което ще бъде спечелено с лекота и ще осигури много ценни три точки по пътя в желаната посока. Загубили с потресаващото 4:1 на своя стадион от Франция, молдовците бяха потресаващи през същите 90 минути, а в толкова кратък период от едва няколко дни между двата мача не се вижда как ще са внесли някакви корекции в играта си и ще са в състояние да изненадат съперник от нивото на Турция и то като гост. Още от самото начало превъзходството ще е изцяло на страната на домакините, които този път ще се развихрят и в един от редките подобни случай, Дженк Тосун ще се разпише. Хендикап от 1.55 за тях в мач като този и с подобен коефициент е направо супер.