РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Македония претърпяха разочароваща кампания в изминалите квалификационни мачове за Мондиал 2018. Отбора успя да спечели само три точки за изминалите пет мача, като единственото успокоение за тях е, че не са на последното място, където остават Лихтенщайн.

Представянето на Македония едва ли изненадва някой и добре, че бяха Лихтенщайн, от които да спечелят единствените си три точки. След победата над Лихтенщайн, македонците играха приятелска среща с Беларус в Скопие, която също спечелиха.

Tурция не започнаха добре квалификационната кампания, но в последните три мача нямат загуба и имат всички шансове да се преборят за участие в Мондиал 2018. Отбора на Фатих Терим се състезава в Група I с тимовете на Хърватия, Исландия, Украйна, Финландия и Косово, като изостават от първото място с 5 точки, но от втора позиция са на разстояние само 2 пункта. Турция притежава един сравнително добре обигран състав, а след края на Евро 2016, реално те записаха само една загуба.

Тази среща е първа между двата отбора от 2006 година насам, когато Македония победи Турция с 1-0 в приятелска среща.

Турция са в отлична форма и няма място за сравнение между двата отбора. Единственото, което може да направи Македония в този мач е да се разпише, но Турция със сигурност ще излезе победител!

Прогноза: 1