14.4 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за неделя: Тотнъм – Нюкaсъл

Тотнъм - Нюкaсъл, стадион Тотнъм, 25 август 2019, 18:30 часа. Пряко Предаване - Diema Sport 2 / HD

„Шпорите“ разгърнаха редица хубави неща в изявите си, а в същото време и редица потресаващи такива само в рамките на изминалите два кръга. Така, още в самото начало на сезона, те загатнаха за това, което следва да се очаква от тях – една истинска непредсказуемост в рамките на оставащите кръгове.

В рамките на откриващите 90 минути – в домакинството им на Астън Вила те в никакъв случай не впечатлиха и въпреки това, след като изоставаха, сътвориха пълен обрат, за да се поздравят с трите точки и да открият кампанията по възможно най-добрия начин.

Много по-добър за тях беше резултатът, постигнат в последвалия кръг, след като отмъкнаха точка от визитата си на Ман Сити на „Етихад“. Това беше една много рядко срещана развръзка, свързана с грандиозен успех за тях, през последните години.

Точно в това съперничество момчетата на Почетино не демонстрираха възможно най-добрия си футбол и въпреки това използваха няколкото си добри възможности за вкарване на гол, докато в същото време „гражданите“ се спукаха да пропускат и така се стигна до закономерната развръзка.

Най-накрая лондончани ще разгърнат най-доброто на което са способни, а все по-пропадащият тим на Нюкасъл, ще остане на губещата серия и преглъщайки третото си поредно поражение ще продължи да съжалява за това, че отклони с лека ръка трансферния прозорец и не направи достатъчно голям брой инвестиции, за да е конкурентен на останалите през сезона.

Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.85

Краен резултат: ??

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации