14.4 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за неделя: Уулвс  – Бърнли

Уулвърхямптън - Бърнли, стадион Молиню, 25 август 2019, 18:30 часа. Пряко Предаване - Sport 3 / HD

„Вълците“ влизат от много добра позиция за записването на поредна победа в това съперничество. Те натрупаха сериозен брой мачове на сметката си след като са част и от турнира „Лига Европа“, така че при всички положения ситуацията около тях е много интересна.

Бяха налични страшно много противоречиви мнения най-вече около това дали те ще погледнат по-сериозно към участието си на европейската сцена. Огромна част от тях бяха изцяло свързани с това, че те ще пренебрегнат този си ангажимент и за пореден сезон ще съсредоточат всичките си усилия изцяло в изявите си в първенството.

Подобно нещо въобще не се превърна в реалност след като първо размазаха арменския Пюник Ереван, а след това се наложиха по безкрайно категоричен начин във визитата си на италианския Торино – с 3:1. Така те са на ръка разстояние от групите на този толкова силен евро-турнир, а това ще е поредната им огромна крачка в правилната посока.

Уулвърхямптън натрупа страшно много игрови минути и то с най-добрите си футболисти за един много кратък период от време, а точно срещу тима на Бърнли, който се организира отлично в дефанзивната част от играта, и който има вратар от калибъра на Поуп, просто няма как да стигне до разгромна победа.

Под 2.5 в този мач е най-добрата прогноза, а коефициентът от 1.65 е повече от добър.

Прогноза: Под 2.5 @ 1.65

Краен резултат: ??

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации