Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

16:30 часа, Етър – Славия

„Болярите“ са в графата на тимове, които са в сред тези, които в най-скоро време ще прибегнат до треньорско разместване. При тях нито играта, нито резултатите им вървят, така че в никакъв случай няма да е необяснимо това, ако се стигне до споменатата развръзка. От години насам те играят много, много силно на стадион „Ивайло“, а това, че срещу тима на Славия не са считани за отявлени фаворити за победата – с коефициенти за триумф от 1.70-1.80, просто загатва за случващото се. Този тим на Етър няма никакъв вкус към това как да печели с лекота такива домакинства. Дълго време, през последните месеци, той имаше един-единствен голмайстор – Дани Младенов, но след като и той загуби най-добрите си изяви, просто не намери начин да затруднява съперниците си. „Болярите“ ще имат много затруднения пред гола и в съперничеството със Славия. „Белите“ няма да имат нищо напротив това да си тръгнат с точка от тази визита, така че те ще са по-прибраният от участниците в това противопоставяне и ще са в основата на завършека с под 2.5.

21:30 часа, Шалке – Унион

Шалке се доближава все повече до възможностите, които има. Тимът беше изпаднал в безумно състояние преди половин година, когато беше все по-близо до това да бъде причисляван към групата на тези от средно ниво в страната. Не след дълго все пак бяха взети мерки в посока предотвратяването на това и понастоящем положениетое в пъти по-добро. Дълго време тимът от „Фелтинс“ играе много умело на собствения стадион, а срещу трагичен гост като Унион, трудно ще пропусне възможността да стигне до увеличаването на актива си с три пункта. Точно той разполага с в пъти по-умелите футболисти, за които и заплаща необходимите суми – за заплати, така че едва ли ще пропусне възможността да увеличи точковия си актив с максимално възможните от един мач – три точки и то точно срещу новак. Унион Берлин все още е на седмото небе от победата си над „жребците“ в миналия кръг, но бързо-бързо ще бъде приземен по възможно най-тежкия начин от един от най-силните тимове в дивизията – този на Шалке. Момчетата на Вагнер ще продължат да разгръщат своя прогрес и да подобряват сработеността си с изминаването на всеки следващ кръг, а трите точки срещу Унион са просто задължителни.

21:45 часа, Марсилия – Брест

Супер серията на марсилци се разгръща с пълна сила – 3 поредни победи за тях в рамките на последните кръгове, а това е нещо, на което не се наслаждаваха толкова често в хода на последните години. От дълго време насам те продължават да играят все по-разкрепостен футбол, а точно срещу съперник от нивото на Брест и при положение, че все по-често притискат опонентите си в тяхната половина, липсата на победа в този мач, ще е смразяващ провал. Марсилия и в частност Бояш, продължава да дава поле за изява на Максим Лопес – един много млад и все толкова талантлив футболист по десния фланг на нападението, но той е все толкова блед в изявите си. Точно в това домакинство на Брест не е изключено най-накрая точно Лопес да остане на пейката, а на негово място да стартира Валер Жермен, което да породи и вътрешни размествания. Трудно обаче Бенедето ще бъде изместен от позицията на централния нападател след като в миналия кръг се разписа. Пайе е сигурен титуляр, така че е напълно възможно все пак Лопес да получи още една голяма възможност за титулярна изява. Много солидна е халфовата линия на марсилци и в нея просто няма да има каквито и да било изменения и точно тя ще донесе успеха срещу Брест. Тимът от „Велодром“ няма поражение на своя стадион от август, а срещу Брест ще продължи супер серията си.