РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

22:00 часа, Болтън – Блекпул

Потресаващият тим на Болтън, който в най-скоро време се очаква и да преустанови участието си в професионалния футбол, потегля с минорно настроение към поредния кръг в английския футбол. Той е с отрицателен актив от -9 точки след като федерацията в страната взе едно много тежко решение. Отнемането на цели 12 от сметката му направи така, че всъщност и спечелените 3 – дошли след записването на три ремита, да няма как да се забележат от феновете.

„Свинските крачета“ продължават да са единственият тим в първенството, който да няма победа след изиграването на около 10 кръга. Тимът все пак е с малко по-малко мачове на сметката си, тъй като няколко от тях бяха отложени. Дотук той има 9 срещи в първенството като в нито една от тях не се наложи. В същото време се разписа на едва два пъти, което е още по-разочароващо.

Блекпул върви много добре – вкарва гол след гол и е на път да се утвърди сред най-силните в дивизията. Тимът ще сътвори нова голова фиеста и в това си участие, но най-накрая и Болтън ще разгърне нещо качествено в предни позиции, за което си струва залог от над 2,5 гола при 1,85 коефициент след регистрация в efbet.

20:30 часа, Астра – Херманщад

Мач между опашкари в румънския футбол, който няма да грабне окото на любителите на красотата в играта, но пък си заслужава залог на топ коефициент в bet365.

Неотдавна точно този тим на Астра имаше много по-сериозна роля в местното първенство, но през последните месеци направо изнемогва. Той е твърдо в средата на таблицата и не се вижда как би имал възможност да поеме в едната или в другата посока. Единствено поради самия начин на провеждане на първенството, който е сходен с този на родния елит, той все пак ще има някакви минимални шансове да погледне към участие в евро-турнирите. Доскоро Астра се намираше в един мини-възход, като нямаше загуба в три поредни кръга, но тази серия намери своя край в съперничеството с Чиндия.

Херманщад няма никакъв опит на толкова високо равнище в румънския футбол и със сигурност ще е част от битката за оцеляване. Тимът има страшно много затруднения в случаите, в които гостува като спечели само една точка от 18 възможни дотук. Той ще прибегне до това да затвори пространствата пред своето наказателно поле и най-накрая ще сполучи като мачът ще завърши с малко голове.

 

21:45 часа, Орлеанс – Ланс

Орлеанс разделя първото място в една своеобразна класация за най-малко победи в Лига 2 дотук с тимовете на Каен, Шатору и ФК Париж. Всички изброени имат само по един триумф в изминалите кръгове. Въпрeки това Орлеанс започна все по-рядко да губи като се отличава с това, че много често така и не се озовава на губещата страна.

Ремитата изобилстват, а това не е най-добрият начин, по който тимът да се утвърди в средата на таблицата, каквото е неговото желание.

Ланс е опонент от чувствително по-висок калибър, но това няма да се види особено добре в този случай. Точно тук гостите ще бъдат притиснати от това, че играят на стадиона на съперник, който трудно губи и в същото време не инкасира по много попадения. Големите успехи и доброто класиране на Ланс дотук се дължи до огромна степен на това, че тимът съумява да печели с минимална разлика. Той не е нито сред най-резултатните, нито сред тези от другата крайност. Цели 3 от последните му 4 визити приключиха с вкарването на малко голове, а изграждането на тази серия ще продължи с нова аналогична битка.