Футболни прогнози за събота, 08 сеп 2018

Футболни прогнози
Футболни прогнози комбо залог за днес

Люксембург – Молдова
Прогноза: под 2.5 @ 1.44 коефициент в Bet365* + бонуси*

Заставащ все по-често на по-значимо място на световната футболна карта отборът на Люксембург продължава да подобрява изявите си. Неговите показатели рязко се подобриха, като само преди няколко години този тим губеше 9 от всеки 10 свои срещи, докато в рамките само на последните 15 отстъпи на едва 5 пъти като освен това постигна цели 6 победи. Съперниците бяха най-различни, включително и клубни отбори. Подобряването във всяко едно отношение изпраща Люксембург на много по-благоприятна орбита. Съвсем наскоро страната постигна друго историческо постижение, класирайки отбор в групите на „Лига Европа“ за първи път. Молдовците са много сходен на люксембургския тим, от опашкарските в Европа. Тимът забрави що е то победа, като за последно стигна до такава в началото на 2017-а в контрола срещу Сан Марино. Предходната пък точно една година преди споменатата – срещу Андора. Всичко това само загатва колко сериозна е посредствеността, която обхвана отбора. В този сблъсък двата тима ще спукат топката на футболен жаргон и ще оставят головете за някой друг мач.

Швейцария – Исландия
прогноза: под 2.5 @ 1.61 коефициент в Bet365*

Швейцарците изпратиха силно Световно първенство след като завършиха без допуснато поражение в една много тежка група. По-късно преглътнаха и най-голямото си разочарование, което за тяхно съжаление дойде още на първото стъпало във фазата на директните елиминации – поражението от Швеция с 0:1. Въпреки това те остават един от обичайно ниско резултатните отбори на Стария континент като много рядко се стига до вкарване на 3 или повече гола в някой от техните сблъсъци. Победата им над Панама с 6:0 в една приятелска среща преди Мондиала беше по-скоро изключение. Последният случай, в който в официален двубой стигнаха до подобен разгром беше срещу Унгария с 5:2. Въпреки това продължават да са преобладаващи срещите им, в които падат точно два гола. Исландия навлезе в много тежка поредица от 7 поредни сблъсъка без триумф. Когато става на въпрос за сблъсък между Швейцария и Исландия веднага на дневен ред излиза последният им спор – през 2013-а когато завършиха при 4:4. 5 години по-късно спорът на двата тима няма да има нищо общо с онзи, като головете тотално ще отсъстват.

Финландия – Унгария
прогноза: под 2.5 @ 1.53 коефициент в Bet365*

Финландия и Унгария са сред тимовете, подвизаващи се в третата група на новия турнир за отбори на Стария континент. Дори разполагащите с най-услужлива памет фенове на домакините едва ли си спомнят кога за последно техните сънародници постигнаха нещо голямо на зеления килим. От години насам финландците са посредствен национален отбор като въпреки това в последния квалификационен цикъл демонстрираха и някои добри неща. Всъщност в обхвата на предходните си 15 срещи претърпяха едва 4 загуби, но това е основно поради факта, че голяма част от съперниците им не бяха особено сериозни. Въпреки това имаха и някои много успешни изяви, довели до равенствата срещу Хърватия и Турция и до победата срещу Исландия. От дълги години насам когато се срещат на футболния терен Финландия и Унгария така и не могат да грабнат любителите на зрелищата като само в два от последните им 8 спора стигнаха до сумарна резултатност от 3 гола. Слабостите в това отношение отново ще излязат наяве и головете ще са много малък брой.

Регистрирай се в Bet365 и заложи с бонус*

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleНай-популярните залози на футбол за днес – 08 сеп 2018
Next articleДания-Уелс, прогноза (09-08-18)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!