Футболни прогнози

Само сигурни мачове и прогнози

Футболни прогнози от типстър 7dniprognozi.comСветът на футбола вече не е само спортна страст или начин да изразиш своите предпочитания като привърженик на даден отбор. Светът на футбола вече ви позволява и да правите пари, докато се забавлявате, докато гледате своя любим отбор и се наслаждавате на любимия си спорт. Футболните залагания са вече напълно достъпни и възможни за феновете, а познаването на точния резултат от даден мач или на определени ключови елементи в него – брой раздадени жълти картони, наличие на дузпи и т.н. – става все по-лесно, когато в помощ за играчите пристигат нашите обосновани професионални футболни прогнози.

Футболни прогнози в помощ на залагащия

Те ни дават една отлична първоначална представа какво можем да очакваме от сблъсъка, какви са нагласите за развоя на мача. Но как да намерим подходящо място за точни прогнози и да се доближим до истината и до реалния краен резултат, след като има толкова много сайтове, предлагащи подобни услуги. Нашият съвет е да заложите на сайт с добра репутация и екип от професионалисти, които да представят своите анализи винаги на време и със съществена точност, с детайлно очертаване на очакваните събития. Такъв сайт е 7dniprognozi.com, а с нашите обосновани футболни прогнози със сигурност ще добиете увереност при изготвянето на Вашите фишове със сингъл или права колонка.

В случай, че си търсите сайт за точни прогнози и все удряте на камък, вече сте попаднали на точното място. Нашия екип от професионални типстъри има отлично решение за вас. В нашия сайт можете напълно безплатно да четете последните прогнози за всички предстоящи футболни мачове – включително и за родното ни първенство, срещите за Купата на България, всички популярни национални лиги като Премиершип, лигата на Франция, Испания, Италия, Германия и т.н., а също така и за мачовете на турнири от типа на Шампионската лига и Лига Европа.

Прогнози от Типстър 7dniprognozi

7dniprognozi.com е с отворени врати за всички от вас, които искат да подкрепят своя залог освен с личните си наблюдения върху дадени отбори и предстоящия между тях мач, и с професионални сведения за евентуалния краен развой на срещата. Тук сте на правилното място, защото на куп получавате всички бъдещи мачове със съответната прогноза за тях. Добре подреден и с идеален интерфейс – лесен за навигиране и за ориентиране, докато сте на платформата му – нашия сайт е най-добрата опция за точно прогнозиране на футболните срещи, за които ще залагате. Не се колебайте да се „посъветвате“ с професионалистите от екипа ни, като разгледате техните отчети и прогнози за всички идни мачове. Така ще се доближите до победата, така ще се доближите до печалбата, която гоните. А и нека си признаем – не можем винаги да разчитаме на интуицията си. В някои случаи тя работи, но в други ни подвежда, и затова е повече от препоръчително да чуем и второ, експертно мнение по повод прогнозата, която сме направили самите ние в качеството си на залагащи, нали?

Най-точните футболни прогнози с добра успеваемост

Не забравяйте, само в нашият сайт ще намерите експертни и професионални прогнози, които са напълно безплатни за нашите потребители. Прогнозите се публикуват ежедневно, като по тази начин всеки ден ви предлагаме възможността да се възползвате от нашия опит и знания в света на футбола. Ние ще се опитаме да ви предложим винаги най-точните прогнози, базирани на експертен анализ и предварително проверена актуална информация за състоянието на всеки отбор. Ние не предлагаме уговорени мачове и нямаме такава информация, с която спекулират мнозина в интернет пространството, ние сме професионални типстъри и ако редовно четете нашите футболни прогнози ще се убедите сами.

Кога се публикуват прогнозите?

Футболните прогнози се публикуват по всяко време на денонощието, но задължително достатъчно време преди началото на дадена среща. Ще имате достатъчно време да се запознаете детайлно с всеки един анализ и прогноза преди да се доверите и да поставите своя залог. Стремим се да предлагаме максимално точни прогнози, като се стараем да проверим и сравним максимално голям обем от информация, но никога не можем да бъдем сигурни. Всяка една футболна среща притежава свой собствен заряд, и нито един мач не си прилича с друг. Големите европейски първенства, които прогнозираме най-често са изключително специфични сами по-себе си и се различават по-много фактори. При нас няма да откриете прогнози, който обичайно се публикуват и предлагат платено, където фаворит е винаги топ отбора в дадена лига, а напротив, точно обратното, анализираме едни от най-завързаните двубой и успяваме доста често да бъдем точно в целта!

Често задавани въпроси

Кога се публикуват прогнозите?

Футболните прогнози се публикуват по всяко време на денонощието, но задължително достатъчно време преди началото на дадена среща. Ще имате достатъчно време да се запознаете детайлно с всеки един анализ и прогноза преди да се доверите и да поставите своя залог. Стремим се да предлагаме максимално точни прогнози, като се стараем да проверим и сравним максимално голям обем от информация, но никога не можем да бъдем сигурни. Всяка една футболна среща притежава свой собствен заряд, и нито един мач не си прилича с друг. Големите европейски първенства, които прогнозираме най-често са изключително специфични сами по-себе си и се различават по-много фактори. При нас няма да откриете прогнози, който обичайно се публикуват и предлагат платено, където фаворит е винаги топ отбора в дадена лига, а напротив, точно обратното, анализираме едни от най-завързаните двубой и успяваме доста често да бъдем точно в целта!

Сигурни ли са прогнозите в сайта?

Както знаете, във футбола няма нищо сигурно и гаранции на 100% не е възможно да Ви предложим. Винаги има шанс, дори най-добре анализираните мачове да протекат по-коренно различен начин, затова трябва да сте готови и на загуби. 7dniprognozi.com е един от малкото, дори спокойно можем да кажем единствен сайт за прогнози, където можете да намерите и обосновани футболни прогнози за залог права колонка (акумулатор залог). Това са анализи, обхващащи няколко на брой мачове, с предложение за комбинирането им в права колонка, където с по-малък залог можете да генерирате значително по-голяма печалба!

Безплатни или платени прогнози? Кой са по точни?

Тук ще отбележим, че и двата модела имат своите плюсове и минуси. Както се досещате, разликата тук е във факта, че при избор на платени професионални прогнози Вие получавате достоверна информация от типстър, експерт във футбола или спортен журналист, лица, които активно се занимават професионално със спорт или по-точно с футбол, докато при безплатния вариант ще получите анализ от типстъри, любители в бранша. И едните, и другите могат да са перфектно обосновани, далновидни, печеливши, сигурни и професионални, стига да са направени качествено, при вземането впредвид на всички задължителни фактори, статистика и аналитична част, без които не може да бъде направена нито една точна прогноза, каквито ще намерите напълно безплатно в нашия портал!

Има ли математически прогнози?

Важна част от спортните залози са и т.нар. математически прогнози, познати още под наименованието статистически прогнози. Математическите анализи по-дефиниция се изготвят с помощта на компютърни технологии, при които се извеждат вероятностите за победата на един или друг отбор. В крайна сметка всичко е абстрактно и зависи много от коефициентите на съответното футболно събитие и посочените в програмата данни. Този начин често извежда добър резултат, но реално голям процент от пунтърите избират най-вече професионални прогнози, подготвени от доказани типстъри. Доверявайки се на опита, познанията и експертността на хората от нашия екип, вие имате шанса да се позовете на правилната прогноза и да направите успешен залог повече, отколкото, ако предпочетете което и да е друго решение. Спортните залози не рядко крият риск и са с неясен изход, но нашите специалисти държат да променят този факт!

Как да изберем най-точните прогнози за днес?

Един от проблемите при залозите на футбол е невъзможността да изберете точните мачове. За да имате по-голям шанс за печалба, се опитайте да спазвате границата от три мача на един фиш. Колкото повече мачове добавяте към своя фиш, толкова по-малък става шанса за успех. Най-добре е да залагате на сингъл, там процента за успех се увеличава драстично. Проследете внимателно формата на двата отбора и състоянието, в което се намират те. От съществено значение е да се запознаете с възможните отсъстващи в двата тима. Ако някой от ключовите играчи е контузен, това може да окаже решаващо за развитието на двубоя. Все пак, ако се чувствате несигурни и изпитвате затруднения в избора си на среща и залог към нея, може да се възползвате от някои обосновани прогнози. При тях експертите работят професионално и тяхната задача е да оценят възможностите за успех на даден тим, според наличната информация за двубоя.

Какви прогнози ще откриете тук?

Топ залози

Топ залозите са статистически прогнози базирани на информация от движението на коефициентите през последните 12 часа и заложените суми в борсата за залози. Избират се Топ 5 мачовете със съответния знак и се публикуват най-късно до 10:00 часа в деня, когато предстой тяхното провеждане. Прогнозите може да видите от главното меню в сайта или да последвате този линк – „Топ Залози„. В информацията за текущия ден ще видите и резултатите от предходния. Коефициентите  са взети от Betano и efbet и са актуални към момента на публикуване, след което подлежат на промяна. На база опита ни и анализ на резултатите и крайния изход от Топ залозите, съветваме да подбирате не повече от 3 мача в права колонка.

Права колонка за днес

7dniprognozi.com предлага и статистически прогнози права колонка за деня, които включват троен залог с коефициент на колонката от минимум 3.00. Прогнозите права колонка се радват на най-сериозен прочит от нашите читатели, тъй като предлагат добра успеваемост и възможност за печалба с по-нисък залог. Прогнозите се публикуват всеки ден, директен достъп до страницата с прогнозите може да достъпите от линка „Права колонка за днес„. Там ще откриете както актуалните предложения за деня, така и резултатите от вчера.

Футболни прогнози за краен изход и други опции за залози

Освен прогнози за краен изход, в 7dniprognozi.com често залагаме на все по-популярните залози за голове, както и двоен шанс. Това са опции, които дават възможност за значително по-висок шанс за печалба от традиционния залог за 1 – Х – 2. Прогнозите за голове включват Over/Under (от 0,5 до 4,5 гола), както и опцията Двата отбора да отбележат Гол – Да/Не. Залозите за голове, комбинирани в Betano чрез „Създай Залог“ с Двоен шанс (1Х, 2Х, 1/2) са страхотна възможност за печалба и дават както по-висок коефициент, така и по-голяма сигурност. Те са налични за почти всички футболни първенства и турнири и се ползват все по-масово.

Футболни прогнози за Лига Европа

Нашите специалисти успешно прогнозират голям процент от мачовете от турнира Лига Европа. Анализите на типстърите за турнира Лига Европа показват, че най-успешните залози там са с различните опции за голове. Излизат много оувъри, гол/гол и т.н.

Предлагат ли се професионални футболни прогнози?

Всички обосновани прогнози в 7dniprognozi.com могат спокойно да бъдат определени като професионални, обхващащи най-големите първенства и турнири в Европа.

Има ли безплатни футболни прогнози?

Прогнозите в 7dniprognozi.com са безплатни и винаги ще бъдат свободно достъпни, в помощ на залагащите на футболни събития.

Тук ли са най-точните футболни прогнози на български език?

В 7dniprognozi.com са най-точните и с добра успеваемост футболни анализи на български език. Каква е успеваемостта? Лесно може да проверите от статистиката и от изминалите резултати.

Съществуват ли 100 процентови футболни прогнози?

Никой не може да гарантира на 100 процента изхода от който и да било мач или друго спортно събитие. Доказателства в тази насока изобилстват всеки месец, всяка седмица! Вижте повече за нас.