Давид Гофен – Григор Димитров залози на живо в Bet365

григор димитров на живоНай-хубавата прогноза за целия ден е точно тази за мача на Григор Димитров срещу добрия му познайник Давид Гофен от ATP Cup. Белгиецът понесе страшно много критики за играта си срещу Еванс и с пълно право. Влизайки в месец януари като 11-и в света, той беше задължен не само да надиграе, а и да разгроми 42-ия. Не само, че едното не се случи, а и другото – той отстъпи с 2:0 сета с което съперничеството с Великобритания продължи и в крайна сметка точката отиде на сметката на „островитяните“.

Давид Гофен на живоТази развръзка определено ще повлияе на Давид Гофен, а при следващото си излизане на корта, от другата страна на мрежата ще е най-големият му тенис кошмар – Григор Димитров. Няма друг опонент срещу който Гофен да играе толкова посредствено и от който да губи толкова често. И в мачовете си срещу звездното трио Федерер, Джокович и Надал той се чувства по-добре, но срещу Григор играта му просто е тотална развалина. Гофен има една-едничка победа срещу българина като тя дойде в Ротердам преди цели 3 години. Всичко това с уговорката, че първият им директен мач беше през 2010-а и беше спечелен от Димитров по елеменарен начин – с 2:0 в Женева, а през последвалите години сблъсъците им въобще не са рядкост.

Давид Гофен – Григор Димитров: на живо, онлайн

За 10 години – 1 успех за Давид Гофен, докато тези на Григор Димитров са точно 10. Така тук изненадващо само по себе си е това, че букитата дават коефициенти и от 1.50 за негов триумф. Българинът е в супер серия като се разправи със съперниците си в турнира дотук, а точно на него се възлагат и големите надежди за преодоляване на груповата фаза. Като първа ракета и имайки насреща толкова удобен съперник, той е задължен да разгърне за трети път най-добрия си тенис и да донесе така важната победа на България.

Прогноза Давид Гофен – Григор Димитров

  • Победа за Григор Димитров @ 1.50* коефициент

Заложи от тук с Кредити за Залози*

winbet бонус бокс