Гледай футбол на живо онлайн безплатно

Гледай онлайн футбол на живо в интернет напълно безплатно! Вече можете да гледате футбол онлайн, на живо, напълно безплатно. Много от онлайн букмейкърите за да привличат нови клиенти и да задържат настоящите такива позволяват в сайтовете им да се гледа директно онлайн футбол на живо.

Онлайн футбол в Bet365

Bet365.com предлага най-обширната програма на онлайн спортни събития, включваща футбол на живо, тенис, баскетбол, волейбол и много други. За да гледате онлайн на живо футбол или някакъв друг спорт, просто трябва да имате регистрация в Bet365.com (ако все още не сте се регистрирали в Bet365.com можете да го направите още сега директно от тук). Още на главната страница на букмейкъра е видно какво се излъчва в момента, а другия начин е да отворите програмата на предстоящите срещи и ако срещу определено спортно събитие има икона с камера, означава, че това събитие ще се предлага освен за залози на живо и за директен лайв стрийминг със звук и картина.

Къде още да гледаме мачове на живо

Sportingbet също позволява онлайн излъчване на спортни събития, както и резултати на живо и пълна статистика на всички срещи, който се играят в Света. Отново единственото условие за да се възползвате е да имате открита сметка в букмейкъра – Регистрация в Sportingbet от тук. Sportingbet излъчват предимно тенис, а от футбола застъпени са големите Европейски първенства. Гледайте всички спортни събития за деня от ТУК

Онлайн футбол, гледай online, на живо

Освен в букмейкърите, в интернет лесно могат да се намерят различни сайтове предоставящи възможността да се гледа онлайн футбол или всякакъв друг спорт, дори и бокс.

Онлайн излъчване на живо

Следи онлайн мачове безплатно в Betfair

Онлайн футбол можете да гледате и в сайта на Betfair. За да гледате футбол онлайн в Betfair трябва само да имате някакви пари в сметката си. Ако нямате сметка, можете да си откриете нова в банера/картинката на Betfair поместана под този текст. В борсата за залози предаванията се излъчват с голямо качество – невероятна картина и звук. Едновременно с онлайн излъчването ще имате достъп и до подробна статистика на срещата. Опитайте, регистрирайте се в Бетфеър и гледайте онлайн безплатно футбол и всякакъв спорт!

Гледай безплатно футбол онлайн в Betfair
Футбол на живо можете да гледате вече и в специално обозначената секция на букмейкъра Sportingbet – Sportingebt TV. Всички предавания на живо се предлагат напълно безплатно, като единствено трябва да имате валидна регистрация в букмейкъра. Ако все още нямате, натиснете върху банера по-долу за да се регистрирате и да можете безпроблемно да гледате футбол на живо, онлайн:

И не на последно място, ще ви предложим още едно място, откъдето да гледате онлайн футбол на живо. Това е сайта на родния букмейкър Efbet. Също както и при останалите букмейкъри, възможността да гледате онлайн спортни събития се предлага напълно безплатно, като условието е просто да имате отворена валидна сметка в Efbet. След като се регистрирате в Efbet.com и се логнете, отляво, ще видите син бутон намиращ се в горната част на вертикалното меню „Гледай на живо“. Сметка в Efbet можете да си откриете ако кликнете на банера:efbet-tv

Кратко ръководство как да гледаме онлайн футбол в сайта на Bet365

Онлайн футболните излъчвания в Bet365 са напълно безплатни за всеки един клиент на букмейкъра. След регистрация в Bet365 (ако не сте регистриран отворете нов акаунт от ТУК) и след като се логнете в акаунта си, в горния десен ъгъл, точно под информацията с вашето потребителско име ще видите меню  „Пряко предаване“:

Кликнете върху текста „Пряко Предаване“, след което ще се зареди отделен прозорец с основното меню на Bet365 за излъчване на онлайн футбол и други спортни събития от целия Свят:

В отворения прозорец веднага ще стартира първото пряко предаване налично на сайта, а в десния сайдбар (колона) ще видите бутон „Пряко Сега“ и „Програма“. Избирайки „Пряко Сега“ ще се визуализират всички срещи излъчвани в момента и ще можете да изберете желаната от Вас. Бутон „Програма“ ще извика всички футболни срещи и други спортни събития, които Bet365 планират да излъчват онлайн, на живо. От това меню можете да селектирате както вида спорт, така и да проверите какво предстой в следващите няколко дни! Това е всичко, просто натискате на дадена среща и гледате пряко предаване със звук и картина напълно безплатно!