Левски – Локомотив (ГО): задължителна победа за „сините“

Левски е домакин на Локомотив (Горна Оряховица). Двубоя е днес от 17:30 часа, а коефициентите за срещата показват очакванията на букмейкърите за задължителна победа на домакините. С 1.20 коефициент се оценява победата на Левски, докато за успех на Локомотив (ГО) ставките са изключително високи и достигат до 15.00, а за равенството между двата букмейкърите приемат залози на 5.00 коефициент.

Гледай Левски – Локомотив ГО на живо, онлайн залози 17:30 ч.

Ситуацията в лагера на Левски не е никак розова. Последните събития, а и последните изяви на тима са много спорни, което ескалира сериозно напрежение както в клуба, така и при многобройните им фенове.

Левски учудващо се спънаха в аутсайдера Пирин, с което „чашата преля“. Възникнаха доста спорове и напрежение между ръководството и феновете, което доведе и до оттегляне от управлението на собственика Русев.

Днес Левски имат шанс да намалят доколкото е възможно възникналото напрежение, като за целта ще трябва да се поздравят с един добър успех над Локомотив Горна Оряховица. Локомотив Горна Оряховица са един от най-слабите отбори и почти сигурен изпадащ от Първа Лига, което задължава „сините“ да са безупречни. „Железничарите“ вече пет поредни кръга нямат успех в Първа Лига, с което заемат място след последните три отбора.

Днес Топузаков ще може да разчита на Сашо Александров, който заедно с Давид Яблонски и Минев ще трябва да обезпечат защитата на „сините“. С традиционната за Елин схема 3-5-2 по фланговете ще видим Франсис Нар и Огнянов, а атаката ще бъде организирана от Аниете и Адениджи. Мехди Бурабия и Георги Костадинов изтърпяват наказание, което ще даде право на игра на Божидар Краев и Де Ноойер.

В лагера на Локомотив пък аут остават Карл Мадианга и Муса. Отбора разполага само с един изявен нападател в лицето на Кифуети. Старши треньора Иван Колев едва ли се надява на нещо от тази среща, но пък с оглед проблемите при домакините и последните им прояви, тайно ще се надява на успех, който да го измъкне поне за малко от опасната зона. Статистиката обаче показва нещо съвсем друго и то е, че в последните осем срещи срещу Левски, „железничарите“ не успяха да спечелят нито една точка!

Прогноза: -1.5 АХ Левски @ 1.85 коефициент Efbet