РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Григор Димитров – Иво Карлович
Прогноза: Григор Димитров да спечели с 2:0 сета @ 1.66

Нашето момче започна силно турнира в Мадрид. Григор Димитров спечели с 2:0 срещу много неудобния немски тенисист – Филип Колшрайбер. Хасковлията бе уверен и не позволи на своя съперник дори да си помисли за победата.

Григор Димитров показа уверена игра на неудобната червена настилка и си уреди мач в Иво Карлович. Гришо имаше и един ден повече почивка от своя опонент днес, което трябва да му даде голямо предимство. Карлович имаше тежък тричасов мач срещу Роберто Баутиста Агут, който спечели с 2:1 сега.

Високия хърватин вече е на сериозна възраст за тенис и ще покаже умора в днешния ден. От това би следвало да се възползва Григор Димитров, който мечтае за връщане в Топ 10. Нашия тенисист трябва да е много стабилен на своя сервис, тъй като Карлович едва ли ще му даде много точки за пробив.

Не пропускайте битката между Григор Димитров и Иво Карлович на живо с онлайн залози! Двубоя ще стартира днес в Мадрид около 21:00 часа българско време.

След уверения старт на турнира, Григор Димитров ще се опита да затвърди впечатленията. Нашето момче изглежда добре подготвено и трябва да покаже това срещу Иво Карлович. Хърватския гигант имаше тежък мач и очакваме умората да се отрази върху играта му. Ако Григор Димитров покаже стабилен сервис, то няма да има никакви проблеми да затвори мача още в 2 сета.