bet365

В група Д от квалификациите за Евро 2016, отбора на Грузия посреща ЕЙРЕ.

В група Д двата тима ще се състезават още с националните отбори по футбол на Гибралтар, Германия, Полша и Шотландия. Срещата ще се изиграе в Тбилиси, на стадион „Борис Пайшаджиц“.

Грузия се представят на ниво до момента. В изминалите контролни мачове отбора участва в три срещи, като успя да победи в тях Лихтенщайн и Саудитска Арабия с по 2-0, а от отбора на Обединените Арабски Емирства загуби с минималното 1-0. Грузия разполагат със стабилна защита, но все още има какво още да се желае от тях в атаката.

ЕЙРЕ не са един от отборите, който се славят с добра класа, но пък винаги могат да изненадат неприятно всеки един отбор. Силата им обаече е най-вече в домакинските мачове, където демонстрират много добра игра. Срещу Грузия имат само положителни резултати, като в последните пет мача срещу тях записаха пет победи.

И двата отбора ще търсят първите три точки, тъй като те може да се окажат решаващи за излизане от групата, в която са попаднали. С оглед на това очаквам тактическо надиграване и малко голове в мача.

Прогноза Грузия – ЕЙРЕ: под 2,5 гола @ 1,85 коефициент в Efbet

Bet365 Logo
Отговорна игра +18 | Важат правила и условия