В мач от 15-ия кръг на Английската Конференция Премиер, във вторник вечер от 21:45 часа на Блъндел Парк, Гримзби приема Олтринкам.

Домакините се намират в средата на таблицата, но възможностите и желанията им са много по-големи. През миналата кампания мореплавателите стигнаха до плейофите, където бяха спрени от Гейтсхед по пътя си към четвъртото ниво на английския футбол. Началото на този сезон не е много успешен за Гримзби, но отбора все още има шансове за призовите места. За да се изкачи в класирането отбора воден от Пол Хърст е нужно да подобри домакинската си форма, която бе основата на предишната им успешна кампания. Началото може да бъде дадено още тук срещу непретенциозния новак Олтринкам. В отбора на Гримзби няма сериозни кадрови проблеми и младия мениджър Хърст ще може да разчита на всички основни футболисти. Атаката ще водят Скот Неилсон и Ленъл Джон Люис, които са и най-добре представящите се футболисти за мореплавателите този сезон.

Winbet игра за Евро 2020

Целта пред новаците от Олтринкам естествено ще бъде оставане в Конференция Премиер. Червеношийките се представят добре при домакинствата си на Мос Лейн, което ги държи над чертата в таблицата към момента. Далеч от дома обаче, момчетата на мениджъра Лий Синът имат проблеми и са инкасирали цели 5 загуби от 7 гостувания. Единствения проблясък при визитите на Олтринкам дойде в последния кръг, когато бе победения силния Халифакс с 3:1.

Все пак смятам, че Гримзби е доста по-класният отбор и не би трябвало да има проблем в този мач. Коефициента за победа на домакините на Блъндел Парк в Efbet е 1.50 и е добър избор, с оглед на бедната програма от към мачове във вторник.

 Следете мача на живо Тук.

Прогноза: Гримзби – Олтринкам 1

Сигурност: 7/10

Коефициент: 1.50 в Efbet.com

 

Един срещу друг:

25/04/11  КС     Гримзби – Олтринкам                  0:1

25/09/10 КС     Олтринкам – Гримзби                  2:2