Гърция излиза срещу Чехия на стадион „Мунисипал“ във Вроцлав, в мач от група А на Евро 2012.

Гърция - Чехия
Гърция - Чехия

Гърция взеха точка в първия си мач срещу домакина Полша. Показаха характер и с 10 човека успяха да изравнят резултата, а след това и спечелиха дузпа, която пропуснаха и изпуснаха шансовете си за победа. Играта им иначе бе много слаба и почти нямаха добри положения за гол, а всичко което сътвориха бе пропиляно от намиращия се в слаба форма нападател Самарас. В този мач ще им липсват и двама основни футболисти, като Авраам Пападопулос, който се контузи, както и Сократис Папастопулос, който е наказани, заради получения червен картон. Липсата на Авраам Пападопулос ще бъде големия удар над състава, тъй като защитника не пропуска само този мач, а изпуска цялото първенство. Контузията на Пападопулус е сериозна и няма как да се възстановят скъсаните връзки на левия му крак.

До 400 лева в Bet-at-home с код EUR12

Чехия пък започнаха със загуба 1-4 от Русия. Не стояха зле на терена, постоянно атакуваха, в големи периоди от мача мачкаха противника, но в защита се представиха много слабо и руснаците ги хванаха на контраатаки. Сега обаче няма да имат този проблем, тъй като гърците не организират добри контраатаки, въпреки че играят прибрано. Не трябва обаче Чехия отново да подценят Гърция, както направиха и с Русия. Все още имат шанс, тъй като предстоят още два мача, а Полша и Гърция си разделиха само по точка, което оставя второто място отворено. Целия състав е на линия, като няма проблемни футболисти.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Силната страна на Гърция е в центриранията, но там Чехия стоят здраво и няма да имат проблеми, така че можем да очакваме да неутрализират днес противника и да се поздравят с победа срещу елините.

Прогноза  Гърция – Чехия:  Чехия при 2,30 коеф. в Efbet

Начало: 12 юни, 19:00 часа,ТВ БНТ

[bannergarden id=“7″]