Хибърниън – Хартс

Хибърниан - Хартс
Гледай финала на Фа Къп

Хибърниън излиза срещу Хартс на „Хемпдън Парк“ във финала на ФА Къп в Шотландия.

Изключително изненадващ е този финал от гледна точка на това, че нито Селтик, нито Рейнджърс стигнаха до тук. Хибърниън се промъкна с доста късмет до този финал, след като не срещна добри противници по пътя си и победи последователно Абърдийн, Килмарнък, Еър и Каудънбийт. Сезонът им в шотландската Висша лига е пълен провал и се намират на предпоследното място, но вероятно няма да изпаднат.

В същото време Хартс се представи отлично и завърши на 6-то място само на 2 точки от топ 4. Напълно заслужиха и класирането си на този финал, след като на пoлуфинала срещнаха шампиона на страната Селтик и го победиха като гост с 2-1.

Именно Хартс очакваме да вземат трофея, тъй като спечелиха седем от последните си осем мача срещу Хибърниън и нямат загуба в последните 10 срещи помежду им.

Прогноза Хибърниан – Хартс:

Хартс 2,10 коефициент в Efbet

Гледай на живо на 19 май от 17:00 часа в Efbet

[bannergarden id=“7″]

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleПлейоф: Блекпул – Уест Хем
Next articleЦСКА – Литекс (19.05.12)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!