Фа Къп: Хибърниън - Хартс, Финал

Хибърниън – Хартс

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337
Хибърниан - Хартс

Гледай финала на Фа Къп

Хибърниън излиза срещу Хартс на „Хемпдън Парк“ във финала на ФА Къп в Шотландия.

Изключително изненадващ е този финал от гледна точка на това, че нито Селтик, нито Рейнджърс стигнаха до тук. Хибърниън се промъкна с доста късмет до този финал, след като не срещна добри противници по пътя си и победи последователно Абърдийн, Килмарнък, Еър и Каудънбийт. Сезонът им в шотландската Висша лига е пълен провал и се намират на предпоследното място, но вероятно няма да изпаднат.

В същото време Хартс се представи отлично и завърши на 6-то място само на 2 точки от топ 4. Напълно заслужиха и класирането си на този финал, след като на пoлуфинала срещнаха шампиона на страната Селтик и го победиха като гост с 2-1.

Именно Хартс очакваме да вземат трофея, тъй като спечелиха седем от последните си осем мача срещу Хибърниън и нямат загуба в последните 10 срещи помежду им.

Прогноза Хибърниан – Хартс:

Хартс 2,10 коефициент в Efbet

Гледай на живо на 19 май от 17:00 часа в Efbet

[bannergarden id=“7″]

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Футболни Прогнози. Всички права запазени.