В една от най – интересните евроквалификации за класиране на Евро 2016 Холандия приема Турция. Сблъсъкът на „Амстердам арена” ще започне в 21:45ч. в събота 28.03.2015г. Битката в тази група е много оспорвана и все още има въпросителни за решаване. Водач е Чехия с 12 спечелени точки, втори е състава на Исландия с 9, трети са Холандия с 6, четвърти са Турция с 4, на пето място е отбора на Латвия с 2, а на последното място е Казахстан със само една точка на сметката си. В сайта на Efbet.com ще намерим коефициент от 1,55 за успех на „лалетата”, възможността срещата да завърши без победител е 4,33, а победа за гостите е равна на 6,50.

Холандия стартира много слабо тези квалификации. „Лалетата” пратърпяха поражения от Чехия с 2:1 и от Исландия с 2:0, а взеха тритете точки срещу Казахстан 3:1 и срещу Латвия 6:0. Домакините приемат отбора на Турция в търсене на задължителна победа. Холандия вкара шест гола на латвийците в предишния кръг и сега очакванията са да продължат по същия начин и да запазят шансове за директно класиране на Евро 2016. Звездите на тима Ариен Робен и Робин ван Перси са контузени и пропускат този двубой.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Турция също стартира много слабо тези евроквалификации. Тимът спечели едва четири точки в досегашните си мачове. Турците се провалиха срещу преките си конкуренти Исландия 3:0 и Чехия 2:1, след което последва разочароващо равенство 1:1 срещу аутсайдера Латвия. Единствения успех дойде срещу Казахстан 3:1 в предишния кръг на квалификациите. Турция все още има шанс за класиране на европейското първенство във Франция 2016, но за целта отбора ще трябва да започне да печели своите срещи. А сега те гостуват на третия в света от последния мондиал и предвид слабата форма, в която се намират шансовете им изглеждат минимални.

 Холандия – Турция, гледай на живо онлайн тук Efbet

Прогноза: Холандия – Турция 1 @ 1,55 коефициент