Ирландия – Германия (12.10.12)

Ирландия – Германия

Световно първенство по футбол Бразилия 2014В един от най-интересните мачове тази седмица от квалификациите за Световното първенство през 2014 в Бразилия Ирландия –излиза срещу Германия. Срещата ще се излъчва на живо в Efbet на 12 октомври от 21:45 часа. Ирландия – Германия се състезават в Група С заедно с тимовете на Австрия, Швеция, Казахстан и Фараорските Острови. Водач в групата е Германия с актив от шест точки, Швеция и Ирландия са с по три точки, а останалите два тима са без спечелена точка.

Ирландия изиграха само един мач от квалификациите досега, в който гостуваха на Казахстан и спечелиха с 1-2. Двубоя беше много интересен, тъй като Казахстан водеха до самия край на мача и за голяма изненада на всички Кевин и Роби Кийн вкараха два бързи гола в самия край на мача. Така момчетата на Джовани Трапатоне са с положителен резултат, но имат още доста мачове, като особено предстоящия няма да им е никак лесен.

Германия са с две победи в група С над Фараорските острови и над Австрия. И двата отбора бяха лесни съперници, но и като цяло групата е изключително лесна за Германия и няма как да не завършат на първо или второ място. Германия излизат в пълен състав срещу Ирландия, досега са се срещали общо седем пъти, като последния мач между тях бе тук през 2007 година и завърши при нулев резултат.

Германия няма да се задоволят с равенство в този мач и ще гледат да смачкат Ирландия. Коефициента е повече от показателен за това, така че смело за Германия!

Прогноза Ирладния – Германия:

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleБългария – Дания (12.10.12)
Next articleСърбия – Белгия (12.10.12)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!