Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Ирландия – Швейцария, прогноза

В петък вечер (25 март 2016г.) от 21:45ч. в Дъблин на стадион  „Авива стейдиъм“ един срещу друг в приятелска среща се изправят националните отбори на Ирландия и Швейцария. Този мач ще бъде част от тяхната подготовка за участието им на Евро 2016 във Франция през месец юни. Ирландският отбор попадна в една група със съставите на Белгия, Италия и Швеция, докато жребия за швейцарците бе далеч по – благоприятен, отреждайки им група с Франция, Румъния и Албания.

Ирландия се класира на трето място в своята квалификационна група Д, отстъпвайки първите две места на отборите на Германия и Полша. Така ирландците трябваше да преминат през плейофите за да се класират до еврофиналите. Там те отстраниха състава на Босна и Херцеговина, след равенство 1:1 в Сараево и победа с 2:0 у дома в Дъблин.  Пред своята публика Ирландия играе доста стабилно, като няма загуба на“Авива стейдиъм“ в продължение на девет срещи, като в тях допусна едва три гола. Опитният наставник на ирландците Мартин ОНиийл най – вероятно ще използва целия си наличен арсенал в лицето на играчи като Роби, Кийн, Джон Уолтърс, Джеймс Маклейн и Шей Лонг.

Швейцария се класира директно на Евро 2016 след като зае второто място в своята квалификационна група и отстъпи единствено на отбора на Англия. Гостите ще пристигнат в Дъблин без капитана си Гюлхан Инлер, който изненадващо не бе повикан от селекционера Владимир Петкович. Като вместо него в групата за предстоящия двубой попаднаха млади играчи като Нико Елвелди и Шани Тарашай. Един от голмайсторите в квалификациите Йосиф Дримич е измъчван от стара травма и остава под въпрос, но голямата звезда на швейцарците Джердан Шакири ще стартира от първата минута.

Гледай  Ирландия – Швейцария на живо!

Прогноза Ирландия – Швейцария : равен @ 2,95 коефициент