Италия – Хърватия
Евро 2012, 14.06.2012 г, 19:00 часа

Италия - Хърватия
Bet on Италия – Хърватия

Италия излиза срещу Хърватия в мач от Евро 2012, който ще се играе на стадион „Мусинипал“ в Познан.

Италия успя да вземе точка от световния и европейски шампион Испания след 1-1 в първия мач в групата. Успехът им обаче се дължи на слабата игра на иберийците, отколкото на добра игра на скуадра адзура. Приложиха интересна схема с три бранителя – нещо, което не е характерно за Италия. Любопитно е дали Прандели ще пусне отново Балотели като титуляр в предни позиции, след като не направи нищо в първия мач или този път ще пусне Ди Натале. Други промени едва ли ще бъдат направени по състава.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Хърватия пък направи отличен мач и победи с 3-1 Ирландия в първия си двубой. Липсата на Олич в предни позиции не се забеляза, като Манджукич вкара два гола, а един добави и Йелавич, така че проблеми с нападателите нямат. Изключително силни са по-крилата и срещу тримата в отбрана за Италия ще имат доста пространства. Модрич пък се намира във великолепна форма и освен че е изключително ефективен в предни позиции, върши и много работа в дефанзивен план. Нямат никакви проблеми след първия си мач, така че едва ли промени ще се правят, още повече че играта им върви.

Италия продължава да е без победа през тази година и с 4 поредни мача без успех. По традиция Хърватия е сред най-неудобните им противници. Двата тима са се срещали цели 6 пъти и Италия има само 1 победа, така че можем да очакваме отново да се измъчат срещу хърватите.

Прогноза: Хърватия или Равен при 2,00 коефициент в Efbet

Гледайте Хърватия – Италия на живо по БНТ или в Efbet

[bannergarden id=“7″]