Италия – Хърватия
Евро 2012, 14.06.2012 г, 19:00 часа

Италия - Хърватия
Bet on Италия – Хърватия

Италия излиза срещу Хърватия в мач от Евро 2012, който ще се играе на стадион „Мусинипал“ в Познан.

Италия успя да вземе точка от световния и европейски шампион Испания след 1-1 в първия мач в групата. Успехът им обаче се дължи на слабата игра на иберийците, отколкото на добра игра на скуадра адзура. Приложиха интересна схема с три бранителя – нещо, което не е характерно за Италия. Любопитно е дали Прандели ще пусне отново Балотели като титуляр в предни позиции, след като не направи нищо в първия мач или този път ще пусне Ди Натале. Други промени едва ли ще бъдат направени по състава.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Хърватия пък направи отличен мач и победи с 3-1 Ирландия в първия си двубой. Липсата на Олич в предни позиции не се забеляза, като Манджукич вкара два гола, а един добави и Йелавич, така че проблеми с нападателите нямат. Изключително силни са по-крилата и срещу тримата в отбрана за Италия ще имат доста пространства. Модрич пък се намира във великолепна форма и освен че е изключително ефективен в предни позиции, върши и много работа в дефанзивен план. Нямат никакви проблеми след първия си мач, така че едва ли промени ще се правят, още повече че играта им върви.

Италия продължава да е без победа през тази година и с 4 поредни мача без успех. По традиция Хърватия е сред най-неудобните им противници. Двата тима са се срещали цели 6 пъти и Италия има само 1 победа, така че можем да очакваме отново да се измъчат срещу хърватите.

Прогноза: Хърватия или Равен при 2,00 коефициент в Efbet

Гледайте Хърватия – Италия на живо по БНТ или в Efbet

[bannergarden id=“7″]