Италия
11 ЮЛИ | 22:00

Мачът на мачовете през този месец ще е точно този между Италия и Англия, който ще определи и носителя на Европейската титла.

Италианците бяха на сензационно ниво в груповата фаза, като не оставиха никакви шансове на всичките си опоненти. Имаха някои затруднения след това, най-вече в двубоя си с Испания и въпреки това се справиха.

Дошъл си за бонуса Winbet

Англия подобри страшно много играта в собствената половина, а срещу „Скуадрата“ това ще е голям плюс. С всичките първокласни бранители в редиците на тези тимове, мачът ще се превърне в техен рецитал.

На 2.62 коефициент приема залози за победа на Англия bet365, а за успех на Италия ставката е точно 3.00 към момента. Неоспорим факт обаче е представянето на „скуадрата“ срещу „трите лъва“ на големи състезания. В последните 27 мача Италия печели 11 пъти, срещу 8 победи за Англия, и „скуадрата“ не са отпадали от тях на голям турнир. Последният мач между двата тима е на Мондиал 2014, когато Италия печели с 2-1 в груповата фаза.

Bwin е подготвил специална промоция за финала. При залог от 20 лева преди началото на мача ще получите безплатен залог на същата стойност за залози на живо. За да се възползвате от офертата просто трябва да заложите 20 лева на Италия – Англия, но на коефициент минимум 1.50, след което ще получите правото да заложите 20 лева безплатен залог на мача на живо! Всичко за промоцията, четете ТУК.

Залози на живо

Англия
22bet дава 250 лв. бонус