Евро 2020 Квалификации
Израел Израел
05/09
С. Македония С. Македония
21:45
Прогноза: Х2
efbet

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

При всички положения най-завързаната и в същото време най-равностойна група ще е точно тази, в която са тимовете на Полша, Израел, Австрия, Словения, Северна Македония и Латвия. Отбелязани в низходящ ред, те формират и настоящото класиране.

Дотук следва да се заключи само едно и то е, че поляците са отявлен фаворит за директното класиране (посредством заемането на първото място) след като спечелиха всеки от досегашните си 4 мача, а освен това все още нямат и допуснат гол във вратата си.

Просто положението за тях няма как да е по-добро, а за един толкова кратък период от време те си осигуриха аванс от цели 5 пункта пред втория в таблицата. Изненадващо това е не Австрия, а Израел, така че със сигурност тази група следва да предизвика огромен интерес не само в битката за първото място, а и в тази за второто.

Израелците в никакъв случай не са тим, който е в състояние да надиграва съперниците си. Това, че играе на своя стадион няма да помогне срещу тима на Северна Македония, който стои все по-добре и все по-добре на терена. Въпреки, че имаше някои прекрасни моменти в откриващата фаза на групата, той изпадна в една негативна серия от две загуби – от Полша и Австрия, но още срещу Израел ще напомни за най-добрите си изяви и ще се върне в играта за второто място.

Тимът на Северна Македония ще е на едно добро ниво и няма да допусне нова загуба в този сблъсък.