Израел – Молдова: футболни прогнози (06.06.2017)

Израел ще потърси победа над Молдова за да повишат морала си преди предстоящото домакинство на Албания от Група G на квалификациите за Световното първенство по футбол през 2018 в Русия.

Израел играят една прилична кампания, в която след изиграни пет мача се нареждат на трето място, зад отборите на Испания и Италия. Израел си спечелиха 9 точки, и при добро стечение на обстоятелствата, имат някакви шансове за класиране до световната надпревара. Отбора допусна поражение в квалификационната си кампания единствено от лидерите в групата – Испания и Италия, докато над останалите тимове се наложиха без особени проблеми.

Не подобно развитие на ситуацията се наблюдава при Молдова. Отбора вече приключи с кампанията си, дотолкова доколкото успяха да си спечелят само една точка до момента и нямат никакви шансове за класиране. Молдова допуснаха четири поражение от Австрия, Уелс, Сърбия и Ирландия, а единствената им точка успяха да извоюват след равенство с Грузия.

Молдова са на едва 126-та позиция във ФИФА, така че от тях не се очаква нещо повече. Ако погледнем и представянето им за последните 29 мача във всички турнири, ще откроим само две победи, при цели 19 поражения.

Израел няма загуба от Молдова за изиграните три срещи между тях. Последните два мача Израел и Молдова изиграха в квалификациите за Мондиал 2010, когато Израел спечели с 3-1 у дома и 2-1 като гости. Единствената среща в която двата тима си разделиха по-точка бе през далечната 2004 година.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 2.00 коефициент в Efbet

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleУкрайна – Малта: футболни прогнози и анализ (06.06.2017)
Next articleДания – Германия: превю и прогноза (06.06.2017)
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!